Zinvolle zuivelproductie zonder zwaktes

Deel dit topic

Reacties

hans1980
Wat een gelul , voorkeur voor minder produceren zoals India terwijl dat gepaard gaat met hoogste CO2 uitstoot??
Volgens onderzoek is lage zuivelconsumptie in India positief?????
+1
Huppel
@hans1980 inderdaad een flauwe kul artikel.

Toename welvaart = toename vraag productie = toename broeikasgasuitstoot.

Zeg dan gewoon dat je niet wilt dat de welvaart in de wereld toeneemt.... . maar omdat dit een vervelende boodschap is leggen we deze + verantwoordelijkheid maar lekker ergens anders neer...
+1
Huppel
@hans1980 Zullen we dit ook maar zo voorleggen aan de auto industrie? Maak niet meer auto's want dat is niet goed voor het milieu? En voor de fabrikanten van airco's? En.. .. voor eehm. iedereen eigenlijk?
+1
de Tank
Elke berekening over Co2 belasting uit de veehouderij klopt in de basis niet zolang de opname van voedergewassen niet meegenomen wordt. Kansloze oplossingen als het gaat om reduceren Co2 in de atmosfeer.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0