Precisiebemesten kan en gebeurt overal

Een landbouw zonder emissies. Het moet. Het kan. Met deze boodschap opende commissievoorzitter Remkes de presentatie van zijn slotadvies aan de Tweede Kamer over de stikstofcrisis. Nederlandse boeren werken al hard aan het terugdringen van emissies, zo concludeert bemestingsexpert Herre Bartlema.

Deel dit topic

Reacties

+3
geweldenaar
Gelul, we zijn al dik 20 jaar bezig met het terugdringen van emissies maar op nul uitkomen is een illusie.
+1
Bert353
@geweldenaar Joh, je snapt toch wel dat dat de hoge heren zijn in den haag!?
die weten nog niet hoe stront eruit ziet als ze erin verzuipen!
Kouwe kak daar!
langeslagdiesel
Wat is nou het verschil tussen precisie bemesten en je mest op je eigen land aanbrengen, weten wat je, waar aanbrengt en wanneer zonder dat je het bij de buren neer gooit of in sloot? Volgens mij is iedereen daar al jaren mee bezig. Dat de wet bepalers zich zelf laten voorlichten door antieke en gemanipuleerde informatie daar heb ik eigenlijk de meeste moeite mee. Er klopt geen barst van! Dus dit is gewoon niets anders dan een nieuwe zet in het uitmoord beleid wat gevoerd woord. Niks meer en niks minder.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden landbouw , tweede kamer en stikstofcrisis geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
3
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0