Landbouwminister Schouten verzorgt virtuele opening Breeding Technology Centre Dümmen Orange

Het nieuwe Breeding Technology Centre van Dümmen Orange in Nederland is virtueel geopend. Carola Schouten, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en tevens vicepremier in het kabinet-Rutte III, markeerde deze mijlpaal met een videoboodschap gericht aan alle medewerkers.

In dit Breeding Technology…
 Landbouwminister Schouten verzorgt virtuele opening Breeding Technology Centre Dümmen Orange (bpnieuws.nl)

Het nieuwe Breeding Technology Centre van Dümmen Orange in Nederland is virtueel geopend. Carola Schouten, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en tevens vicepremier in het kabinet-Rutte III, markeerde deze mijlpaal met een videoboodschap gericht aan alle medewerkers. In dit Breeding Technology…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden landbouw en natuur geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!