Video | Kippenschuren in vlammen op in Barneveld

Meerdere kippenschuren zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag in vlammen opgegaan in Barneveld. Volgens regionale media werd in de stallen een groot aantal kippen gehouden.
 Veel kippen dood door grote brand in kippenschuren Barneveld (gelderlander.nl)

In Barneveld heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een grote brand gewoed in meerdere pluimveeschuren aan de Donkervoorterweg. Het vuur is inmiddels onder controle en de brandweer is bezig met nablussen, zegt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Gelderland-Midden.

 Video | Kippenschuren in vlammen op in Barneveld (nu.nl)

Meerdere kippenschuren zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag in vlammen opgegaan in Barneveld. Volgens regionale media werd in de stallen een groot aantal kippen gehouden.

 Grote brand verwoest vier kippenstallen in Barneveld (nos.nl)

Een grote brand heeft vannacht vier kippenstallen op een boerenbedrijf in Barneveld vrijwel volledig verwoest. De brandweer heeft een vijfde stal kunnen redden. In de stallen zaten veel kippen, maar het is niet duidelijk hoeveel dieren er bij de brand zijn gedood. De brandweer zegt dat slechts een paar honderd kippen het hebben overleefd. De stallen waren zo'n negentig meter lang. De oorzaak van de brand is niet duidelijk. Het vuur is inmiddels uit.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden nacht , kippen , barneveld en stallen geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!