China zet alle zeilen bij voor hogere vleesproductie - Nieuws Wederopbouw



Originele beschrijving

Jarenlang wilde de Chinese regering niets weten van grootschalige bedrijven aan de rand van steden. Er werden verschillende plannen bedacht om de bestaande stallen te verplaatsen. Inmiddels is het tij volledig gekeerd, de regering heeft besloten voedselzekerheid boven het milieu te verkiezen.

Deel dit topic

Reacties

+1
verbi
Die snappen hoe het hoort te werken eerst eten dan mileu. Kan achterlijk nederland nog wat van leren Misschien een studiereisje voor de linkse clubs.....
pieter p
Dan zal de soja prijs binnenkort wel gaan stijgen
+1
Nevergiveup
Het is niet dat we hier niet op de natuur passen , echter we worden hier overwoekerd door wens natuur georganiseerd door paracitaire clubs.

Laat ze de handen maar eens uit de mouwen steken en Nederland behoeden voor de grootste apacoliptische crisis ooit , ipv. De boel naar de afgrond te helpen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0