Geen bananen koffie Cacao en nog veel meer...

Als je onze minister moet geloven dan gaan de meeste landen zelfvoorzienend worden en is de export afgelopen....
Carola hierbij een oproep:Laat ons voedsel produceren voordat er wereldwijd nog meer honger voorkomt.Je bent notabene van een Christelijke partij.De wereldbevolking neemt dan ga je toch niet minder voedsel produceren?

Deel dit topic

Reacties

+1
Porky
Wie zijn " de meeste landen?" Dr zijn landen die nog geen geranium in leven kunnen houden.word een beetje moe van dat gelul.
+8
van Ittersum
Link..?

Wat is export. Als je Europa als 1 land ziet exporteer je niet maar transporteer je het naar de overige " provincies". Tis maar in wat voor omhulsel je dit giet
+2
casev
@van Ittersum mooi gezegd. Dan blijft er idd niet veel over van onze export, en kan de import nog wel eens groter zijn...
+2
HansBa
@casev precies, net bij de plus bijna alleen maar aardappelen uit....Egypte! Staat er ook nog eens heel klein op.
Kars
@van Ittersum export. Als je in Maastricht naar Groningen moet of naar noorden van Frankrijk. Dan ben je eerder in Frankrijk. Dus ja wat is export?
weurding
@Kars en op beide plekken kan je ze slecht verstaan? 🙈
+1
Jaap40
@weurding een Fransman is prima te verstaan 😁
hans1980
Carola van CU en CU is de Christelijke GroenLinks
Porky
@hans1980 hoho, kijk uit hè, ik werd ook al door twensche landschap op mn vingers getikt omdat ik het geloof erbij haalde.
Koeien boertje
@hans1980 of corrupte unie
+1
weurding
Nota bene van een christelijke partij.... Ben je dan beter of heb je een streepje voor? Ook een vorm van racisme
Porky
@weurding ja die zijn beter, als je dat niet bent een heiden
labella
@weurding ze denken dat ze beter zijn, of dat ook werkelijk zo is dat is de vraag.
Melkweb
@labella wie denken dat, de mensen er omheen of diegene waar het omgaat. Stem geen CU of SGP, ken er wel velen maar wat je ook van hun vindt of denkt, ze ver-oordelen je openbaar niet of zetten zichzelf op een voetstuk. Dat doen voornamelijk de mensen die niet tot deze (geloofs)gemeenschappen behoren. Lijkt dus wel een vorm van jaloezie dat hun met elkaar verbonden voelen en jij niet.Nu snap je ook waarom er zo tegen de leden van of tegen de groep van bv. LTO of Campina aangeschopt wordt. Dus dat: "ze denken dat ze" is meer een kreet van?
Jaap40
@Melkweb u vindt het wel 'fijn' in de LTO Campina club....?
Porky
@Melkweb Nou de goeie niet te na gesproken, maar er zijn er best wel van die zgn "zware" die jou ff vertellen hoe je leven moet, maar zelf de kat in t donker knijpen, en zich van de "aardse"wetten niets aantrekken hoor, lopend ter kerke gaan , maar wel de rekeningen op de computer aanmaken op de zondag middag,
BoerBart
@labella
Ik associeer het christelijk gedachtengoed met " Heb oog voor de medemens, doe een ander niets aan, wat jezelf ook niet fijn zou vinden ".
Daats
@BoerBart ik totaal niet, altijd oppassen geblazen
de Tank
@Daats altijd zal niet terecht zijn, vanwaar deze generieke achterdocht?
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @BoerBart:
Ik associeer het christelijk gedachtengoed met " Heb oog voor de medemens, doe een ander niets aan, wat jezelf ook niet fijn zou vinden ".

Dat is de theorie. De praktijk blijkt weerbarstiger....vraag maar aan Carola!
de Tank
@labella het zijn net mensen, zichzelf boven een ander verheven achten zegt meer over de persoonlijkheid dan wel of geen geloof. Veelal een laagzelfbeeld als diepere oorzaak.
+1
Albert Altena
Ach Carola zegt wat haar voorgekauwd wordt.
Porky
@Albert Altena oooh wist ik niet, ze zal toch niet Zooo dom zijn dat ze zelf geen mening heeft?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
24
DEELNEMERS
16
WEERGAVES
0