Pachters manen politiek tot actie over pachtprijs landbouw

De Bond van Landpachters en Eigen Grondgebruikers (BLHB) roept staatssecretaris Raymond Knops van Binnenlandse Zaken op om voor de pachters van het Rijksvastgoedbedrijf (RVB) tot maatwerk voor de betaling van de pachtprijs te komen. Door de coronacrisis staat het water hun soms aan lippen.

Deel dit topic

Reacties

van Ittersum
Denk dat menig melkveehouder in bijvoorbeeld de IJsselmeerpolders zijn wenkbrauwen fronst gezien de grondprijzen en dan lees je nu dit...
milkman1
@van Ittersum volgens mij heeft u de grond die u gebruikt in eigendom?
van Ittersum
Inderdaad @milkman1 , maar wie heeft de grondprijzen daar omhoog gestuwd , zo erg dat geen normale melkveehouder aan kon komen? En is de pacht niet gepasseerd naar de waarde die in deze omgeving betaald wordt?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0