Nertsenfokkers berusten in ruiming moederdieren en pups

DEN HAAG/WIJCHEN (ANP) - Nertsenfokkers in Oost-Brabant en Noord-Limburg leggen zich neer bij de ruiming van hun bedrijven vanwege aangetroffen besmettingen met het coronavirus. "We zullen ons niet verzetten, omdat ook wij niet weten wat het virus op de langere termijn doet. We zijn geen virologen", zegt directeur Wim Verhagen van de Nederlandse Federatie van Edelpelsdierenhouder (NFE).
Het bericht Nertsenfokkers berusten in ruiming moederdieren en pups verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Nertsenfokkers berusten in ruiming moederdieren en pups (nieuws.nl)

DEN HAAG/WIJCHEN (ANP) - Nertsenfokkers in Oost-Brabant en Noord-Limburg leggen zich neer bij de ruiming van hun bedrijven vanwege aangetroffen besmettingen met het coronavirus. "We zullen ons niet verzetten, omdat ook wij niet weten wat het virus op de langere termijn doet. We zijn geen virologen", zegt directeur Wim Verhagen van de Nederlandse Federatie van Edelpelsdierenhouder (NFE). Het bericht Nertsenfokkers berusten in ruiming moederdieren en pups verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden ruiming , virus en coronavirus geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!