Vestiging wolf aanleiding voor nieuw Natura2000-gebied

Als een rondtrekkende wolf zich vestigt en een roedel vormt in een primair agrarisch gebied, dan kan vanuit Brussel al snel de verplichting volgen om het leefgebied van die roedel aan te merken als Natura2000-gebied voor de wolf.

Deel dit topic

Reacties

+5
weurding
Reden te meer hem voor die tijd van gedachten te laten veranderen
grondlozeboer
@weurding ik hoorde pas van iemand die in zweden woont dat je daar eerst 2 x in de lucht moet schieten en als hij dan niet weggaat mag je op hem schieten, vul zelf maar in hoe je dat anders kan doen
+2
weurding
@grondlozeboer zorgen dat je je dubbelloops snel herlaadt😅
+7
grondlozeboer
@weurding of je schiet eerst op de wolf, dan herladen om 2 keer in de lucht te knallen 😉
Jannus
Quote Reactie van @grondlozeboer:
2 x in de lucht

Met een dubbel loops moet je snel kunnen herladen lijkt me zo,beter was net als hier gewoon op de benen richten 😎
+4
labella
Pieff, paff, poeff, weg is woef!
milkman1
Niet best om je vee te laten opofferen voor zo'n klote wolf.
+2
puntertje
Tja, de geruchten dat het om uitgezette wolven gaat zijn er ook. Eerst zet je wolven uit en vervolgens wijs je op de Brusselse verplichting het gebied aan te wijzen als Natura2000 gebied. En vervolgens zijn er weer andere activisten die alle 'schadelijke' activiteiten op basis van regelgeving bij de rechter gaan verbieden.
Porky
Kun je zien dat we door een stel viezeriken geregeerd worden, zowel in den haag als in Brussel, dit houd dus in dat als ie in de flevopolder loopt het boeren daar afgelopen is.
bio boer
@Porky is niet zo dat er dan stikstofbeperking komt

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouwgrond , wolf , brussel en Agrarisch geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
11
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0