CDA wil wolfvrije gebieden in Gelderland

ARNHEM - Gebieden als de Achterhoek en Rivierenland moeten aangewezen kunnen worden als ‘wolfvrij gebied'. In zo’n gebied kan een wolf verjaagd worden. Dat wil het CDA.

Deel dit topic

Reacties

+8
Bekkink
Heel nederland wolfvrij
Wolswinkel
Juist@Bekkink! Als dit afhankelijk is van de inspanningen van een provincie kunnen de veehouders in de overgebleven ‘niet vrije’ (Groen)linkse provincies hun borst natmaken.
Bekkink
@Wolswinkel dat beest loopt overal, gewoon bij de grens direct afknallen. Ik denk dat de duitse jagers ook wel een handje willen helpen
+1
Twentsch Land
Een gedeelte wolf vrijmaken gaat enorm veel geld kosten ! Gewoon mooven met die beesten ! Voor die de wolf wil zien gaat maar naar een dierentuin.
+1
Bekkink
@Twentsch Land efteling, bij rood kapje
+1
Porky
@Twentsch Land geeft dat joh dr is geld zat, dr schijnen nu miljarden te zijn, ze strooien met miljoenen of t pepernoten zijn, ze komen dr nog wel achter, dr komen een heeeeeele boel werklozen aan, laat de boel maar eens lekker vast lopen, kijken of die linkse kliek er dan ook nog is voor hun kiezers als de rekeningen niet meer betaald kunnen worden, het zal echt eerst hopeloos vast moeten lopen voor de boel ge reset kan worden
Porky
Komen zeker verkiezingen aan? Alleen dan bekommerd het CDA zich om de agrarische sector, in de tussen tijd kunnen ze dood vallen, zijn ze te druk om bij de linkse kliek in de reet te kruipen
Nevergiveup
De politiek vrij maken van partijen die dieren boven mensen verheffen , dan was de geinfiltreerde wolf er helemaal niet geweest.
Albert Altena
Wij mensen maken in breuk op de natuur.
Daardoor is de natuurlijke vijand van de wolf verdwenen.
Met als gevolg dat je de natuur ook weer zelf moet reguleren.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's cda , wolf en gelderland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN