We kunnen weer !!!!!!

Als de demonstratie op de Dam ondanks alle corona-maatregelen "gewoon" door kan gaan , wat zitten wij (agrariërs) ons nu in te houden ???? ……….

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

+2
de jonge
Inderdaad,mij viel de mond open van de reactie van halsema,1 en al begrip en geen bekeuringen uitgedeeld omdat ze minder dan 1,5 meter van elkaar stonden. hoe zit het dan met al die andere boetes die zijn uitgeschreven omdat mensen te dicht bij elkaar stonden of zaten. die kunnen dus allemaal de prullenbak in?
+5
Sjaakiee
Een walgelijk wijf die halsema
kanniewaarzijn
@Sjaakiee Van het boerkaverbod wenst mevrouw zich ook al niks aan te trekken.
Jaan.
Wat is de planning? Optoeren en stickertjes proberen te plakken?
laatste strijder
@Jaan. tractortje in t centrum amsterdam parkeren, terrasje pikken, glaasje melk drinken , patatje eten via den haag naar huis
Jaan.
@laatste strijder Succes
Ze zullen onder de indruk zijn
+2
laatste strijder
@Jaan. Als gediscrimineerde bevolkingsgroep houden we t netjes , ivm voorbeeldfunctie 😉
+6
Nevergiveup
+2
Biestie
Ik geef het een week en dan is Halsema opgestapt, anders is het 1,5m beleid onhoudbaar.
+1
casev
@Biestie laat haar dan maar zitten en kap met die belachelijke 1.5m regel
+4
Porky
@Biestie wedden van niet? Ik zet er een taart op dat ze gewoon blijft zitten, het geeft ff reuring, kijk dat dat wijf niet deugt wisten we al ,en liet ze ook zien bij 4 mei herdenking waar ze dr smoel niet los deed bij het Wilhelmus,maar dit gft ff p dagen in den haag "verontwaardiging" komt een namaak "excuus"ze drinken een glas ,deden een plas ,en alles blijft zoals het was.er gebeurt niks en waarom niet? Omdat het gros v wat daar liep gekleurd, getint of zwart was, en dat vieze gore tuig durven ze niet aan te pakken, dr moet gepamperd worden en vooral lief tegen ze doen, denk niet dat ik het meemaak dat er ooit Eén opstaat die ze er uit donderd uit nederland, nee, nogmaals IK zet er een taart op.
+3
familie pelle
@Porky
Quote:
. Omdat het gros v wat daar liep gekleurd, getint of zwart was, en dat vieze gore tuig durven ze niet aan te pakken,

Does effe normaal man idioot!
labella
@familie pelle sommigen willen de realiteit niet zien!
+3
familie pelle
@labella dus jij vind al die gekleurde mensen op de Dam vies goor tuig? Goh, wat kun je je vergissen in mensen. Vond je altijd wel grappig uit de hoek komen. Nu blijk je nogal racistische trekjes te hebben. Met zo’n opmerking ben je al net zo achterlijk als Halsema die uiteraard de demonstratie had moeten verbieden. Maar kun je dat die mensen die opkwamen voor een gekleurde medemens kwalijk nemen?
George
@familie pelle
Nou die Duitser was in 1945 tijdens bevrijding wel wat jaren te vroeg daar. Die had gisteren wel wat coronabesmettingen kunnen voorkomen. 😄
Pak het een beetje luchtig op hé 😄
+3
pieta
Quote Reactie van @familie pelle:
Maar kun je dat die mensen die opkwamen voor een gekleurde medemens kwalijk nemen?

Kwalijk nemen is een wat groot woord. Maar je kunt omdraaien als je de drukte ziet. Niet omdat ze terecht demonstreren voor wat ze vinden van wat er gebeurt in VS maar vanwege de maatregelen ivm Corona. En Halsema had gewoon vandaag al zelf haar ontslag aan moeten vragen.
+1
Wolswinkel
@pieta Die ligt klaar mag ik aannemen..😯
familie pelle
@pieta t ging mij over de opmerking van biggetje
labella
@familie pelle Ze hadden zoveel verstand moeten hebben zich niet in die menigte te mengen maar weer te vertrekken en nee ik ben niet racistisch maar ik reageerde meer op de opmerking dat ze waarschijnlijk gewoon blijft zitten.
+3
familie pelle
@labella lul niet. Je reageerde op onderstaanD citaat;
Quote:
. Omdat het gros v wat daar liep gekleurd, getint of zwart was, en dat vieze gore tuig durven ze niet aan te pakken

Maar gezien de steun voor biggetje z’n opmerkingen hebben meerdere het niet goed gelezen of zijn ook racisten.
+2
weurding
@familie pelle meeste hier hebben zwart wit vee dus racisme zal mee vallen😁
+1
Porky
@familie pelle joh flikker op als je Eén kritisch woord zegt over die gasten ben je een racist, nou ik verdom het om iemand in zn reet te kruipen en te pamperen ,mensen zo als jij die hun kop in t zand steken voor wat er gebeurd qua criminaliteit wat die gasten veroorzaken moesten zich kapot schamen omdat ze meewerken een wereld te creëren die voor het nageslacht on leefbaar word. En wat jij dr v vind wat ik zeg of denk zal mij een rotzorg zijn.
familie pelle
@Porky doe je witte puntmuts op, neem je pilletje en ga genieten van het mooie weer.
Porky
@familie pelle ja en ga jij eens naar buiten ,kom onder je tegel vandaan ,misschien dat je dan ziet wat er zich afspeeld in nederland
+1
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @familie pelle:
doe je witte puntmuts op, neem je pilletje en ga genieten van het mooie weer

Dat valt niet mee met zo'n outfit.
Porky
@familie pelle joh 75% loopt er gewoon voor de sensatie en om rellen uit te lokken, die gasten hebben de pik op alles wat Amerikaans is, kijk ,wat daar is gebeurd klopt v geen kant, maar heb jij demonstraties gezien tegen rusland omdat die mede verandwoordelijk is voor het neerschieten van een vliegtuig met 297 doden tot gevolg? NEE ,dan zie je ze niet, ze zijn selectief l
weurding
@Porky daar heb je een punt
Porky
@familie pelle je ziet wel de splinter bij een ander ,maar de balk bij jezelf zie je niet
Porky
@familie pelle ja waarheid is hard , sinds 2014 is het geweld en criminaliteit met 100% gestegen in AZC, Niemand doet zn bek open ,vinden "ze" -normaal schijn baar, lopen allemasl met een nes ,vrouwen zijn niet veilig ,roven en stelen, middenstanders zitten met handen in t haar, steek jij ook ff lekker je kop in t zand joh, kijken of je het ook nog normaal vind als een familie lid van jou wat overkomt, tuig is het GOOR VIES TUIG
+2
Erik!!1979
@Porky slaat nergens op. Je moet niet iedereen over èèn kam scheren. Als èèn boer om wat voor reden dan ook zijn vee verwaarloosd dan zijn de rest toch ook geen dieren beulen.
+1
labella
@Erik!!1979 volgens de partij voor de dieren wel
+1
Erik!!1979
@labella ik heb een stukje op rtl4 gezien. Ik herkende er veel in. Ik voel mij ook gediscrimineerd. Iedere keer als ik mest rijd, kalfjes verplaats en die moeten wennen of wat dan ook voel ik me genoodzaakt om me te verantwoorden naar de buren. Dat terwijl ik me aan de wet houdt en dag en nacht klaar sta voor al onze dieren. Best wel erg tegenwoordig.
+1
Porky
@Erik!!1979 hou op joh , zie Wat er in Amerika gebeurt, zgn demonstreren, maar in feite gewoon rellenben de boel vernielen, winkels plunderen, boel in de hens steken , TUIG is het
+1
Erik!!1979
@Porky daar ben ik het wel mee eens. Als er bij iedere moord zulke rellen komen is het verschil te zoeken. Kerel moet de zwaarste straf krijgen die er is en de familie moet ondersteunt worden. Heeft voor mij niets met hoe iemand eruit ziet of denkt te maken. Dit slaat door en bevordert de afkeer tegen anders denkende.
Porky
@Erik!!1979 JUIST,maar als je dr wat v zegt ben je racist, geef je commentaar op zwarte piet haters ben je racist, als je zegt dat veel marrokaanse jongeren crimineel zijn ben je racist. Nou ik pas daar voor om de waarheid niet te mogen zeggen .
+1
demelkboer
8 maart zat de kuip in Rotterdam vol met 47000 man. Is ook geen super spreader geweest. Alle omstandigheden waren daar aanwezig: veel mensen klote weer en veel zingen met consumptie.
Anderhalve meter : schijnveiligheid
+5
Porky
@demelkboer maakt niet uit, een café houder krijgt 4000 € boete als het niet klopt, hoop dat dat tuig allemaal ziek word, vanmorgen dame v thuiszorg gesproken die jankte van boosheid, ze zei ; wij doen alles v de veiligheid en besmetting te voorkomen, Halsema zou verplicht eens een week op IC moeten meedraaien, kan ze zien wat voor beleid ze voert, ik word des duivels van dat vieze gore linkse tuig.
Erik!!1979
@Porky ik hoop dat niemand ziek wordt. Kunnen ze direct de lockdown stoppen. Als ze die economische schade de volgende keer willen voorkomen kunnen ze beter zorgen dat er geen ziekenhuizen failliet gaan. Eerst de zorg kapot bezuinigen en dan de economie kapot maken omdat de zorg het niet aan kan.
+10
Ik begin me als boer toch wel te schamen dat ik er mede voor zorg dat dit soort volk te eten krijgt.
van Ittersum
@Cowboys returns 00007 voeg de daad bij het woord en weiger je melk af te leveren. Maar je hypocratie zal wel net zo groot zijn als Halsema die stelde dat het haar ook overviel
Albert Altena
Dit kost haar de spreekwoordelijke kop
+1
van Ittersum
@Albert Altena een zoon die met een pistool rondliep, nu dit....nee ze mag blijven, wedden?
Albert Altena
En niet dat ik die man zijn dood wil goed praten, maar er was aangifte gedaan dat hij met vals geld betaald had in een winkel en totaal niet aanspreekbaar was.
+2
matt
@Albert Altena net een filmpje bekeken,die zwarten (en anderen )
Zijn terecht boos.
Politieagent blijft veel te lang,met zijn knie in zijn nek drukken.

Ook ik vind dit absoluut niet kunnen.
+2
George
@matt
Oké dat kan wel kloppen , maar moeten we daar in NL met 5000 man op de dam gaan demonstreren over iets wat in Amerika gebeurd is?
Erik!!1979
@George van mij mogen ze. Wil jij totdat ieder virus waar mensen aan dood gaan weg is niet meer demonstreren. Halsema vind ik ook een heks. Alleen om het linkse gedachtegoed te steunen liet ze dit doorgaan. Maar ik ben er blij mee. En nu moeten wij boeren en andere hard werkende burgers weer. Al die stikstof maatregelingen is niets bij de plannen van Timmermans. Die klootzak vreet alle pensioenen op. Die gek brengt ons in zo'n armoede dat wij onze gezondheidszorg moeten krimpen. Die asociale eikel neemt al het geld weg dat er nodig is om ons een beetje te beschermen tegen criminelen of extremisten. Die egoïst zorgt ervoor dat onze kinderen en kleinkinderen niet meer het onderwijs kunnen genieten wat wij gehad hebben. Wij worden een derde wereld land. En daar moeten we tegen strijden. En dat mag weer dankzij Halsema en haar linkse vriendjes. En dat moeten we dan ook weer gaan doen voor het helemaal te laat is.
Erik!!1979
@matt is gewoon moord. In de USA hebben ze volgens mij nog de doodstraf. Dus...... meer bewijzen kun je niet krijgen. En die er bij stonden zijn niets beter.
+1
matt
@Erik!!1979 zijn handen,op zijn rug in de boeien paar man erbovenop.
En 1 die met zijn knie zijn nek luchtpijp dichtdrukt,met de dood als gevolg.
Moord inderdaad.
+1
arie.j
Quote Reactie van @matt:
@Albert Altena net een filmpje bekeken,die zwarten (en anderen )Zijn terecht boos.Politieagent blijft veel te lang,met zijn knie in zijn nek drukken.Ook ik vind dit absoluut niet kunne

Lijkt me niet anders dan moord met opzet.
Trump reageert onverstandig.
Hij had gewoon die moord fel moeten afkeuren, dan had hij ook sterker gestaan bij bestrijding rellen.
Zoals nogal eens voorkomt aan 2 kanten foute boel
Politie is daar niet onpartijdig tegen zwarten.
En er is een flinke groep die blijkbaar klaar staat en de kans grijpt om te rellen en vooral te plunderen.
dit is natuurlijk weer aanleiding voor burgers en vooral mensen met een zaak om wapens te kopen om hun bezit te verdedigen. En zo gaat dat van kwaad tot erger.
matt
@arie.j ja klopt
+2
Kars
Agent met kind in zen nek bij de demonstratie in amsterdam. Per direct ontslaan die flapdrol!
m uut m
@Kars
Zou het niet kunnen zijn dat het kind zijn ouders is kwijtgeraakt in de drukte ?
Niet te snel oordelen !
+1
de jonge
@m uut m dan ben je toch niet lekker in je hoofd,als je ook nog met kinderen in een drukke demonstratie gaat staan...
m uut m
@de jonge
Maar waarom zou je die agent dan de maat moeten nemen ?
+6
Grasbaal
Een dikke vinger van Halsema richting alle horecaondernemers die gister blij waren dat ze weer open "mochten" en zich in allerlei bochten wringen om aan de regels te voldoen; aan alle gasten vragen of ze gezond zijn, niet te dicht bij elkaar zitten. En een beperkt aantal toelaten. Gister heeft ook bewezen dat strikt die 1,5 meter ook onmogelijk is. Als je met een groepje bent wil je ook nog een beetje met elkaar praten en verstaan wat de ander zegt.

Al met al hadden we gister een mooie dag, maar het falen van Halsema gaf wel een domper op de feestvreugde....

(klik om te vergroten)

1

(klik om te vergroten)

2

(klik om te vergroten)

3

(klik om te vergroten)

4

(klik om te vergroten)

5

(klik om te vergroten)

6

(klik om te vergroten)

7
+1
weurding
Mensen zijn eigenlijk alle bemoeienissen zat maar grijpen dit nu aan om hun onvrede te uiten. Denk als je nu naar malieveld ging met de trekkers er zich een hele meute zich aansloot
George
Ben je nu FDF aan het uitdagen? 😂 😂 😂
marcsterreborn
@George FDF bestaat niet meer
Groen1

Jaan.
@Groen1 Halsema in quarantaine
Op onbewoond eiland met alleen zand
Maand is voldoende
+2
mlkvhoudr
Hadden jullie deze al gehoord?

+2
Nevergiveup
.

(klik om te vergroten)

Marco69
Kleine groep die kost wat kost amerikaans probleem hier wil importeren en de npo doet daar gretig aan mee. nporadio1.nl/standpunt/2020-06-03/
Voor KOPZ is het een aardige boterham. Racisme als verdienmodel. En maar blijven trekken die kaart.
laatste strijder
@Marco69 Ja in zo n land leven we anno2020 , heerlijk makkelijk thema voor onze "journalisten" , naar echte oorlogsgebieden durven ze niet . van Afganistan , Iran , Israel tot Syrie , Discriminatie, Racisme vinden ze daar humor en knuffelen hun wapens .

Wij maken t niet mee (niemand niet ) dat discriminatie en racisme uitgebannen wordt , hoort nu eenmaal bij ons zogenaamde intelligente mensheid .
Groen1
Albert Altena
Over een paar weken komt Halsema misschien wel op een voetstuk te staan.
"Zij was de vrouw die de corona hysterie durfde te doorbreken".
Grapje hoor, maar let maar eens op wat er gebeurd als er geen gevolgen komen.
hans1980

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
70
DEELNEMERS
30
WEERGAVES
0