Eendenslachterij overweegt knokploeg: ’Activisten zijn te ver gegaan’



Originele beschrijving

Twee dagen na de brand bij eendenslachterij Tomassen Duck-To is directeur Gertjan Tomassen nog altijd boos. Fijn dat er iemand is opgepakt, maar hij wil dat activisten die zijn bedrijf regelmatig op de korrel hebben, worden aangepakt als ze weer bij hem op de stoep staan. „Anders doen we het zelf.”

Deel dit topic

Reacties

+9
Porky
Gewoon met scherp gaan schieten, laat dan de boel maar eens escaleren, die boeren en aanverwanten bedrijven moeten onderhand alles maar slikken en gedogen.
Lepus
@Porky Dat volk verstaat maar 1 taal, en daar valt de voorwaardelijke werkstraf niet onder.
+3
Frans Z.
FDF.
Porky
@Frans Z. Weet ik nog niet zo direct, aan ene kant zeg ik het ook , aan andere kant vind ik die baudet een beetje een ongeleid projectiel, je weet af en toe niet wat je aan m hebt en wat ie nou wil
Frans Z.
@Porky Farmers Defence Force.
pa
Quote Reactie van @Porky:
vind ik die baudet een beetje een ongeleid projectiel

Wel opletten hoor
Porky
@pa haha ja sorry ,al die afkortingen ook.
En crimineel moet je aanpakken als een crimineel . Maar daar zijn ze in Nederland niet zo goed in dan krijg je deze uitspraken . Wat ook te begrijpen is . 1 mee of minder maakt die activisten niks uit
Herbert
Misschien is het eens tijd om in 1 nacht bij een paar prominente linkse rakkers een brandton in de voortuin te zetten als laatste waarschuwing. Kan toch niet langer zo. Elke boer of agrarisch getinte ondernemer voelt zich doelwit zo langzamerhand. Laat ze het zelf maar eens voelen
+2
1068
@Herbert - Je bedoel toch die linkse rakkers in de brandton te zetten
+3
Melktank
Ik meld me aan voor de knokploeg
+1
Kars
Gewoon hun auto in de fik steken. Ze zijn nog steeds op zoek naar de daders die auto van activisten omgooide in Boxtel.
Ik ken wel iemand die mee gedaan heeft met omgooien. En iedereen hier in de buurt ken wel iemand. Denk de politie dat wij ze gaan aangeven hahahaha. Ze hadden ze allemaal op kop in de sloot moet gooien.
Porky
@Kars ja daar heeft de politie wel tijd voor.
MTSTAMMINGA
Sieta van Keimpema en Mark van den Oever is bijna net zulk volk volgens de media Zet je toch wel aant denken !
klompen
@MTSTAMMINGA volgens de media...
MTSTAMMINGA
@klompen Heb je het artikel van Johan Opperwal NOG niet gelezen dan ??
+3
Achso
@MTSTAMMINGAwanneer gaan we ons land weer eens terughalen, zoals de mariniers in‘67 en‘ 70 gedaan hebben in Amsterdam? Kan zo toch niet doorgaan?
+1
MTSTAMMINGA
@Achso Helemaal mee eens,maar het denken ik heb gelijk en wie anders denkt is tegen me Boeren we alleen maar mee achter uit,zoals momenteel !!
+2
Elvis
@MTSTAMMINGA vergeet vogelaar niet, word weggezet als lobbyist voor de melkveehouderij

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
20
DEELNEMERS
13
WEERGAVES
0