Omzetgroei voor Vitelia

Met een groei in voerafzet van 3,4 procent en een groei van 3 procent in de handelsactiviteiten van Vitelia Agrocultuur voor de akkerbouw en boomteelt sloot Coöperatie Vitelia de boeken van 2019 met meer omzet dan in 2018. Hieraan droegen ook de Vitelia Winkel en de deelneming Summa bij. Die laatste financiële dienstverlener liet een groei van 7,5 procent zien.

Bron

Omzetgroei voor Vitelia
nieuweoogst.nl

Deel dit topic

Reacties

Hans van Bergen
Maken allen kippen en varkensvoer. Ik vraag vaak aan ze waarom ze hun grondstoffen lossen in Wansum, dan daar opslaan in gigantisch silo's dan het vervoeren naar Yselstein en dan weer terugbrengen naar de boeren ZET DAN FF EEN MENGERT IN WANSUM NEER SODEJU
verbi
@Hans van Bergen Dat mag niet

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
3
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0