Politie sluit slachthuis Apeldoorn per direct af

De politie heeft de toegang tot een slachthuis in Apeldoorn geblokkeerd. Niemand mag het terrein van het filiaal van vleesbedrijf Vion nog verlaten of betreden. Dat melden verschillende media.
Op sociale media zijn foto's te zien van de geblokkeerde entree. Volgens de regionale krant de Stentor is de politie ingeschakeld door de gemeente. Mogelijk zouden medewerkers nog steeds te dicht op elkaar werken in het slachthuis. De slachthuizen liggen de afgelopen dagen onder vuur vanwege het relatief hoge aantal coronabesmettingen.
 Politie sluit slachthuis Apeldoorn per direct af (nos.nl)

De politie heeft de toegang tot een slachthuis in Apeldoorn geblokkeerd. Niemand mag het terrein van het filiaal van vleesbedrijf Vion nog verlaten of betreden. Dat melden verschillende media. Op sociale media zijn foto's te zien van de geblokkeerde entree. Volgens de regionale krant de Stentor is de politie ingeschakeld door de gemeente. Mogelijk zouden medewerkers nog steeds te dicht op elkaar werken in het slachthuis. De slachthuizen liggen de afgelopen dagen onder vuur vanwege het relatief hoge aantal coronabesmettingen.

Nieuwsgrazer

Reacties

apel
Lijkt er wel op of ze het erom doen. Ze hadden toch al een beste waarschuwing gehad. Of zoekt Carola naar iedere strohalm om de tent te sluiten?
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden vuur , vion en politie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!