BNN/vara-Schouten-Vlees-Klimaat, Corona??

Minister Schouten was gister in de uitzending van de Vara, maar ze bijt totaal niets van zich af, alsof de landbouw de grote schuldige is van de opwarming van de aarde. Wat schuif je dan eigenlijk aan bij zo'n linkse club gasten?

Deel dit topic

Reacties

+1
cornelissen
Wat mij opviel, was een plan om inkomenspolitiek via een vleestax te realiseren
+1
groeier
@cornelissen
En volgens Terlouw van D66 is der wereldwijd veel te veel vee, maar hij begrijpt niets van dat die dieren nodig zijn om de akkers te bemesten.
bio boer
@groeier hoe beel nl vlees licht er nou hier in de supermarkt kan best mee vallen hoe veel last we er van krijgen
Opvallende uitspraak:

"Dat is de kernvraag die we ons elke dag moeten stellen: Heer was het tot Uw eer? Niet vanuit het idee dat de politiek de wereld zal redden. Alleen Christus kan dat. Maar alles wat wij doen, mag verwijzen naar Hem. Naar Zijn liefde en Zijn bewogenheid. Ook in de politiek. Juist in de politiek."

Schouten in het Reformatorisch Dagblad, 18 april 2013
kanniewaarzijn
Quote Reactie van heuvel.ten.a@hetnet.nl">@heuvel.ten.a@hetnet.nl:
Heer was het tot Uw eer?

Ik kan het me niet voorstellen!
+3
sorry

groeier
@sorry
Kunnen ze op alles wel een extra tax zetten....
+1
weurding
Moet nog steeds denken aan die gluiperige kop van klaver op het malieveld... "het gaat jullie raken".. krijgt steeds meer gelijk helaas
hans1980
@weurding of tjeerd de groot met z'n "dit is nog maar de amuse "

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0