Stelling: Wolf hoort in Nederland niet thuis



Originele beschrijving

Wolven sloegen de afgelopen dagen toe in diverse Brabantse dorpen. Maar liefst 58 schapen werden gedood door het roofdier. Schapenhouders luiden de alarmbellen. Moet de wolf zo snel mogelijk worden geweerd omdat deze een gevaar is voor de openbare veiligheid en überhaupt niet thuishoort in ons land of moeten we deze beschermde diersoort met rust laten?

Deel dit topic

Reacties

demelkboer
Mag hier best wezen , maar dan achter een hek met stroom. en niet het vee achter een hek met stroom.

Leefgebieden voor de wolf afzetten gaat verschrikkelijk veel geld kosten, daarom leggen ze de rekening liever bij de veehouder
+12
labella
Afknallen en wel zo snel mogelijk voordat er nog ergere dingen gebeuren!!!
verbi
Ingevuld
Weidezicht
@verbi top, voor degene die het missen, is een poll, die je kan invullen.
+4
puntertje
Als ik op een balkon van een Vinex wijk zou zitten zou ik denken: prachtig toch die natuur. Behalve dan als er een mol in mijn gazonnetje zou zitten, maar dat zou dan waarschijnlijk komen omdat agrariërs de natuurlijke habitat van de mol onaantrekkelijk hebben gemaakt. Met mest en gif en zo.
Als de eerste peuter van z'n driewieler wordt afgetrokken hoop ik dat die het overleeft. Mag de woordvoerder van het wolvenmeldpunt uitleggen dat het komt omdat schapenhouders hekken hebben geplaatst. Wildplassen mag niet meer, want oh oh, in deze volle samenleving is dat aanstootgevend, maar een wild dier dat vee uit moordt past er dan weer wel in. #vandepotgerukt

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0