Koning wenst moslims voor het eerst via sociale media gelukkig SuikerfeestOriginele beschrijving

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hopen dat moslims ondanks de coronacrisis toch een mooie afsluiting van de ramadan kunnen vieren. Het koningspaar wenst iedereen vrijdag op social media een fijn Suikerfeest toe.

Deel dit topic Koning wenst moslims voor het eerst via sociale media gelukkig Suikerfeest (telegraaf.nl)

Koning Willem-Alexander en koningin Máxima hopen dat moslims ondanks de coronacrisis toch een mooie afsluiting van de ramadan kunnen vieren. Het koningspaar wenst iedereen vrijdag op social media een fijn Suikerfeest toe.

Jaan.

Laatste  |  

Reacties

+14
Jaan.
Die goede oude zwarte piet en zijn schimmel gaat het afleggen tegen de Koran
+3
weurding
Ook al gehersenspoeld😉
+4
Lepus
De verrader uithangen is in die familie niet vreemd...
+1
bdf
@Lepus je mist een i in je naam met dergelijke uitspraken.....
+1
verbi
@bdf Hoezo, heeft gewoon gelijk.
+2
pa
@Lepus NOU NOU en tandje minder kan ook wel
+1
maanma2
Nu nog wachten op het moment dat hij iets goeds doet voor de boeren!
Kringloper
@maanma2 het is te hopen voor je dat je heel veel geduld hebt🤔
pa
@maanma2 Ons wenst ie ook het allerbeste
+2
Wolswinkel
In dat geval een fijn Suikerfeest@pa!🧇🥞🥐🎉
+5
hofmiddelburg
@pa Klopt, hij lacht altijd. Zou ik ook doen als de miljoenen van de burgers op mijn bankrekening binnen stromen.
Wat voor koninklijke functie heeft hij eigenlijk?
Het land besturen laat hij over aan mensen die volledig de weg kwijt zijn.
+13
casev
We staan op het randje van de afgrond met ons financiele systeem, enorme machtsverschuivingen tussen de verschillende wereldmachten, euro en zelfs de gehele EU staat op het spel, maar de nederlander maakt zich druk over zwarte piet en een koning die een paar moslims feliciteerd. Man man man....
sorry
Quote Reactie van @casev:
een paar moslims f

hahaha....
Melkmeisje
@casev zouden ze dit nou bedoelen met “ boerenverstand” ?
+1
Nevergiveup
@casev het een heeft onlosmakelijk met het ander te maken !
+12
somerled-delremos
Wat mij betreft kregen Willem-Alexander en Maxima er nog een paar miljoen bij. Onze koninklijke familie is de beste PR die een land maar kan wensen! Je weet pas wat je mist, als je het niet hebt.

Landen zonder monarch zijn vele miljoenen kwijt aan PR-bureaus om de status van hun land op peil te houden en kunnen alleen een gekozen regeringsleider/staatshoofd op staatsbezoek sturen. Dat heeft altijd een politiek lading waardoor er weinig tot geen handelsdeals ontstaan. Wat betreft status telt Nederland dan ook nog eens maar een beetje mee. Als we geen monarchie zouden zijn, dan zou Rutte op staatsbezoek moeten naar de VS, Arabië of Rusland. Nou, dat levert niet veel op voor de handel (waaronder de export van vee en zuivelproducten). Putin, Trump of die baas van Saudi-Arabië zou Rutte amper 10 a 15 min. tijd gunnen en daarna zou die verder moeten praten met een minister of burgemeester.

En dan krijg je nog het gezeik van linkse klaplopers die zeuren dat Rutte meer had moeten zeggen over de schending van de mensenrechten in dat land, of het slechte milieubeleid van dat land. Bij een koning of koningin zeggen die klaplopers dat ook, maar ze weten dat een constitutionele monarch daar niets aan doen omdat die bij wet geen politieke uitspraken mag doen: hup, linkse klaplopers de mond gesnoerd!

Daarbij komt dat gekozen leiders niet altijd de meest diplomatieke verfijning hebben en niet zelden besmeurd door eigen daden uit het verleden. Dit in tegenstelling tot constitutionele monarchen die al van jongs af aan voorbereid worden op hun toekomstige rol en de kans niet krijgen om (mis)daden te plegen. Hooguit een scheiding o.i.d. en daar moet de pers het mee doen.

Nee, de staatsbezoeken van leden van de koninklijke familie aan het buitenland, dat levert Nederland miljarden op! Ze doen immers geen gevoelige uitspraken en de bevolking van landen zonder vorstenhuis zijn altijd gek op vorsten! Nederlandse koninklijke familieleden worden met alle egards ontvangen en zelfs regeringsleiders als Putin, Xi en Trump laten alles vallen om maar zo lang mogelijk met die familie te worden gezien. Vorsten hebben namelijk iets wat regeringsleiders met grote ego's zoals Trump, Putin en XI diep in hun hart ook zouden willen, maar waarschijnlijk nooit zullen krijgen.
Nevergiveup
@somerled-delremos sorry , maar ik niks met dat hele geslijm
+2
buorman
@Nevergiveup
Heeft niks met geslijm van doen, zijn gewoon de feiten
+13
Greetje
Ik heb via het schoolplein moslim medemensen mogen leren kennen, en die zijn een stuk gematigder dan menig vegan fundamentalist en bovendien prima klanten voor onze sector.
Dus ik zou zeggen, goede dagen gewenst en lekker eten en drinken met de familie!
van Ittersum
Mooi en angstaanjagend tegelijk om te lezen hoe mensen werkelijk in elkaar zitten, ware aard komt altijd een keer boven drijven. Wat (te) lange welvaart dus met je gedachtengang kan doen. #moet.dit.soort.reacties.nu.echt?
de Tank
@van Ittersum Alles ingegeven door angst
hans1980

Dit is wat het eind doel is van de Islam
Lepus
@hans1980 de zogenaamd gematigde moslim bestaat niet. Wanneer je een pedofiel eert ben je een zwijn. Klaar.
Twentsch Land
Voormalig Joegoslavië is een duidelijk voorbeeld......jaren wonen christenen en moslims als goede buren samen......Joegoslavië valt uiteen en een ieder valt terug naar de oorsprong met oorlog tot gevolg.

@Lepus
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!