Arla verlaagt ook in juni, Fonterra stelt prognose bij - Inside Melk



Originele beschrijving

Als eerste grote Europese zuivelverwerker heeft Arla aangekondigd dat de melkprijs in juni omlaag gaat. Op de valreep heeft ook de Nieuw-Zeelandse zuivelcoöperatie Fonterra de melkprijsprognose voor het lopende seizoen verlaagd.

Deel dit topic

Reacties

Melkveehouder6
@KOC1981 de boerderij heeft het over de nederlandse prijs volgens mij want zij hebben het over incl 5 cent afdracht aan zuivelnl. BB heeft het mogelijk over de deense melkprijs?
Weet niet of die 2 elkaar volgen, voor RFC geldt als basis de deense prijs.
+2
KOC1981
Een van de 2 moet zijn bronnen eens checken volgens mij
+2
ted9
@KOC1981 Arla blijft gelijk. BB moet je niet te serieus nemen met hun abonnement uitlokkende kopteksten.
+1
frank post
@ted9 feitelijk hebben ze gelijk, basisprijs zakt een euro, toeslag stijgt een euro. Per saldo gelijk, heb er trouwens wel slecht gevoel bij.
+1
ted9
@frank post tja alleen even die klimaatcheck invullen om die ct te pakken. Is nog wel te doen. Die ct komt toch niet uit de markt. Ik heb er tot nu toe wel goed gevoel over hoe het bij arla gaat.
frank post
@ted9 ik voor de rest ook wel, bedoel alleen de toeslag van 1 cent en verlaging van de basisprijs. Zeg dan gewoon dat de leveringsvoorwaarden worden uitgebreid met klimaatcheck. Maar je hebt gelijk, invullen was niet spannend.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0