“Klare wijn!” - Farmers Defence Force

Sinds de vergadering op 13 mei tussen de deelnemers van het Landbouw Collectief – waar de uitdrukkelijke afspraak werd gemaakt om in afwachting van de tweede afspraak op 27 mei, geen uitspraken te doen in de media over de voortgang van het Landbouw Collectief (LC)- hebben diverse partijen toch gemeend hun visie op de toekomst van het LC naar buiten te moeten brengen.

Waarbij de indruk wordt gewekt dat over een aantal zaken al overeenstemming is bereikt en veel feitelijk al beklonken is. Hetgeen niet het geval is!

Zo is in de media openlijk getwijfeld aan de naam van het LC, aan de vorm en structuur van het overleg en zelfs aan het onafhankelijke voorzitterschap. FDF betreurt dat zeer!

Lees hier het complete artikel: farmersdefenceforce.nl/klare-wijn/?

Deel dit topic “Klare wijn.” (farmersdefenceforce.nl)

Sinds de vergadering op 13 mei tussen de deelnemers van het Landbouw Collectief – waar de  uitdrukkelijke afspraak werd gemaakt om in afwachting van de tweede afspraak op 27 mei, geen uitspraken te doen in de media over de voortgang van het Landbouw Collectief (LC)- hebben diverse partijen toch gemeend hun visie op de toekomst […] Het bericht “Klare wijn!” verscheen eerst op Farmers Defence Force.

Nieuwsgrazer

Bijlages

(klik om te vergroten)

Afbeelding van gelinkte bron artikel

Reacties

Jan-T
Een voorzitter die meerdere belangen behartigers vertegenwoordigd kan alleen maar als een paraplu functie er boven hangen en delegeren waar nodig is.

Deze mag geen lid wezen van een club of belangen behartiger.
Ook 9 partijen bereiken samen meer dan 4 andere separate clubjes.
+1
Daats
Waarom trekt ie z'n mond open als er afspraken over zijn gemaakt? 't wordt tijd dat er een polletje wordt gehouden over hem....
+1
ejb
@Daats Las net op facebook de reactie van Agractie op dit bericht van FDF.

Dat is pas klare wijn.

Het word dus hoog tijd dat FDF intern eens schoon schip maakt.

De tweede Mark kan maar beter onmiddellijk de eerst Mark volgen en dus direct opstappen.
Twentsch Land
Een beetje van .... LTO volgen !

@ejb
Jaan.
@ejb linkje?
Daats
@ejb mee eens, dat vindt jeroen van maanen trouwens ook las ik op nieuwe oogst
Jaan.
@Daats penningmeester en secretaris
Waarom niet 2 personen
Kun je je functie makkelijker doen
Zo ben je er wel erg druk mee
Daats
@Jaan. meld je aan! Je bent goed onderlegd, heb bestuurlijke ervaring en hebt tijd zat
verbi
@ejb Wat zegt v d Oever nu verkeerd hij wil blijven samenwerken met een roulerende voorzitter te beginnen met LTO hij zoekt duidelijk verbinding en dan zo in de hoek gezet worden.Het 9is wel duidelijk wie hier een samenzwering aan het opzetten is.En inderdaad Mevr Hekman is opgestapt dat kan gebeuren past mij inziens er ook helemaal niet . Toen tereur clubje GRONDIG ons een poot uitdraaide met die 8.3% zei niemand niks en moet je nu iedereen horen. Las een stukje van Bennie Stevelink onze LTO fan die het over een strijdlbare FDF had die niks bereikt en men beter besluiten kon nemen nou die man snapt er dus helemaal niks van. De overheid lacht zich een breuk. Die eisen 200% en door het oeverloze gezever wat men overleg noemt krijgen ze 100% percies wat ze willen en dan denken onze bestuurders dat ze veel binnen gehaald hebben. Hoe vaak hebben we dat al gezien. En daar past FDF terecht voor.
+1
Daats
@verbi wat vd oever in ieder geval verkeerd doet is dat ie z'n afspraken binnen 't bestuur niet na komt. Dat is funest
nbrabander
Misschien is het een idee dat ze alle 3 een nieuwe club opzetten. Hebben we nog meer belangenbehartigers en worden we nog beter vertegenwoordigd 🙂
van Ittersum
@nbrabander dat zou alles wat links is zeer goed uitkomen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!