Groen boeren 'levert een hoop geld op', Brussel komt vandaag met de plannenOriginele beschrijving

Eurocommissaris Timmermans zegt dat een duurzame manier van werken en leven de komende jaren twee biljoen euro gaat opleveren.

Deel dit topic Groen boeren 'levert een hoop geld op', Brussel komt vandaag met de plannen (nos.nl)

Eurocommissaris Timmermans zegt dat een duurzame manier van werken en leven de komende jaren twee biljoen euro gaat opleveren.

Farmer_

Reacties

+4
Erik!!1979
Hier meld iedere boer met weinig financiering bio aan. Daarna gaan de dieren weg. Met melken of zoogkoeien is hier niets meer te verdienen voor de meesten. Hebben hier een grasland gebied met onkruid. Ik begrijp niet dat deze geldverspilling geaccepteerd wordt.
+2
Farmer_
@Erik!!1979 Gelddrukken is schijnbaar hun grootste hobby.
verbi
@Erik!!1979 Hier is ook niks te verdienen maar hier zijn ze gekker als in duitsland en klooien maar verder.
m uut m
@Erik!!1979
Als er met melken niets verdient wordt. Waarom melk jij dan nog koeien of krijg je loon betaald ?
BoerBart
Meneer Timmermans, zorgt u voor een verdienmodel, dan volgen de boeren vanzelf.
Ik lees dat u al goed op weg bent. Chapeau, ga zo door.
Wij boeren zijn eigenlijk maar een simpel volkje. We houden wat diertjes en/of klooien wat met plantjes. Dit doen we waarschijnlijk al jaren verkeerd. Gelukkig weet u hoe het moet en bent u bereid om ons aan te moedigen en steun te geven. Alles voor de "Groene Slag".
Jonni
Idioot is het levert geen bal op zijn ze wel goed snik laat ze zelf maar rommel onkruid veehouders worden met stelletje droogstaande koeien
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!