Klimaatresolutie bij Shell opnieuw verworpen

DEN HAAG (ANP) - Een ruime meerderheid van de aandeelhouders van olie- en gasconcern Shell heeft de klimaatresolutie van de activistische belegger Follow This verworpen, net als in het verleden. Follow This vroeg in het voorstel om concrete maatstaven waarop Shell zijn klimaat- en milieudoelstellingen baseert.
 Klimaatresolutie bij Shell opnieuw verworpen (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - Een ruime meerderheid van de aandeelhouders van olie- en gasconcern Shell heeft de klimaatresolutie van de activistische belegger Follow This verworpen, net als in het verleden. Follow This vroeg in het voorstel om concrete maatstaven waarop Shell zijn klimaat- en milieudoelstellingen baseert. Het bericht Klimaatresolutie bij Shell opnieuw verworpen verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden shell en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!