Marc Calon adviseert al tijdje Staatsbosbeheer - Nieuws Benoeming


Originele beschrijving

Marc Calon adviseert al enkele maanden Staatsbosbeheer. De bestuurder, die vorige week aftrad als voorzitter van LTO Nederland, is sinds januari van dit jaar lid van de Raad van Advies van Staatsbosbeheer.

Deel dit topic Marc Calon adviseert al tijdje Staatsbosbeheer - BB (boerenbusiness.nl)

Marc Calon adviseert al enkele maanden Staatsbosbeheer. De bestuurder, die vorige week aftrad als voorzitter van LTO Nederland, is sinds januari van dit jaar lid van de Raad van Advies van Staatsbosbeheer.

Roodbontje

Laatste  |  

Reacties

+2
hoest
Wtf
Roodbontje
@hoest Nou inderdaad...
+3
Jaan.
@hoest Niet zo verontwaardigd doen
Bestuurders doen onderling wedstrijd wie de meeste petten heeft
Dirk Bruins heeft op dit moment geloof ik de leiding in het klassement met 16 verschillende functies
Ook bij Rfc in het bestuur vervelen ze zich schijnbaar
Sorry, dat is flauw
Mijn mening is dat deze belangenverstrengeling foute boel is

(klik om te vergroten)

+2
Dirk Bruins
@Jaan. 16? Kun je ze allemaal even opnoemen dan? Ik kom namelijk niet veel verder dan
1 Boer
2 vz LTO Noord / bestuur LTO NL
Jaan.
@Dirk Bruins Noem dan even alle commissies waar je in zit, dat weet je toch wel?
+1
Dirk Bruins
@Jaan. ja hoor dat wil ik wel, maar ga jij dan ook nog even reageren op mijn vraag?
Ik zit in al 😊 deze commissies:

1. Werkveld Advies Commissie (WAC) van Van Hall Larestein. Twee keer per jaar adviseren we met een groep van studenten, ondernemers en bedrijven over de opleidingen.

Transparant genoeg zo? 🙂
Jaan.
@Dirk Bruins Het begrip functies leggen we verschillend uit zie ik
Stuur maar een screenshot van je agenda
+2
Twentsch Land
Niet iedere keer terug leggen....jij bent aan zet !

@Jaan.
Jaan.
@Twentsch Land Moet je wel het spelletje snappen
+1
Twentsch Land
Wat ik snap is dat jij een bewering hebt gedaan en vervolgens wil je dat Dirk moet aantonen hoe en wat !

Zo werkt het niet.....jij hebt een bewering gedaan en daar hoort onderbouwen bij .....vervolgens kan Dirk als hij dat wil beantwoorden.
@Jaan.
Jaan.
@Twentsch Land Ik heb een keer een indrukwekkend overzicht gezien wat Dirk allemaal naast elkaar kan doen
Geen backup van gemaakt
Dus om ze hier op te gaan sommen zal ik zoekertje moeten spelen
Geen zin in omdat anderen die info hier zo kunnen plakken
En Dirk weet het als de beste😜
arie.j
Quote Reactie van @Jaan.:
@Twentsch Land Ik heb een keer een indrukwekkend overzicht gezien wat Dirk allemaal naast elkaar kan doenGeen backup van gemaaktDus om ze hier op te gaan sommen zal ik zoekertje moeten spelenGeen zin in omdat anderen die info hier zo kunnen plakkenEn Dirk weet het als de bes

Zal je helpen als je zo'n stumperd ben
Hier is de link van z'n eigen opgaaf, en er staat weinig schokkends bij
nl.linkedin.com/in/dirk-bruins/
Dirk reageert hier met eigen naam, dat is nogal moedig en gedurfd, op dit forum plegen ze elkaar nogal eens op een achterbakse manier anoniem de huid vol te schelden.
+4
Dirk Bruins
@Jaan. ik vind het echt raar. Ik verberg niets, jij beweert van alles, trekt alles in twijfel en komt met geen enkele onderbouwing. Het heeft geen enkele zin om een screenshot van mijn agenda te laten. Want ook die zul jij in twijfel trekken. Ik wil transparant zijn en probeer dat zo goed mogelijk te doen. Mij daarin verdedigen tegen aantijgingen zoals jij die doet zijn zinloos. Hierbij houden mijn reacties dus op.
+1
familie pelle
@Dirk Bruins hallo Dirk. Vind je dat lto moet werken om het vertrouwen van de leden terug te winnen en zo ja hoe ga je dat doen?
Jaan.
@Dirk Bruins Je haalt meerdere zaken door elkaar
Lees het nog maar eens en vergeet de woorden die je er bij denkt

Niet zo verontwaardigd doen
Bestuurders doen onderling wedstrijd wie de meeste petten heeft
Dirk Bruins heeft op dit moment geloof ik de leiding in het klassement met 16 verschillende functies
Ook bij Rfc in het bestuur vervelen ze zich schijnbaar
Sorry, dat is flauw
Mijn mening is dat deze belangenverstrengeling foute boel is

Je kunt het lezen zoals je wilt, het enige wat er wel staat is dat: deze belangenbehartiging foute boel is. Met een afbeelding waar de opmerking betrekking op heeft
Jammer dat begrijpend lezen niet lukt
Koetjes
@Dirk Bruins komt tijd komt raad
familie pelle
@Jaan. good old Jan is hobbyboer schreef er hier een aantal jaren geleden ook al over....
prikkebord.nl/topic/98056/
Jaan.
@familie pelle U gaat er lekker hard in, dat waardeer ik wel. Toch wil ik graag even paar dingen toelichten. Uw roem is niet zo groot het mij al bereikt had, mogelijk helaas voor u, maar ik kende u niet, U beweegt zich in een compleet andere wereld dan ik. Ik heb even gegoogled wie u was en toen kwam ik uw Twitter account tegen. Volgens mij in 2016 een hele normale manier om even in te schatten wat voor gedachtengoed er achter iemand schuilt. Meestal geeft dat een aardig beeld, soms ook niet. Geheel anoniem ben ik trouwens ook niet. Werd privé regelmatig aangesproken op mijn nogal kritische houding t.a.v. de industriële melkveehouderij. Daarnaast vond een gefrustreerde prikker het een tijdje geleden nodig om mijn privé gegevens hier neer te zetten. Dit is een discussieplatform, niet de persoon, maar de uitwisseling van gedachten zou het belangrijkst moeten zijn.

Dat u het nuttig vindt dat wij met elkaar in gesprek komen kan ik niet met u delen. Het lijkt mij een vrij zinloos tijdverdrijf. Ik ken het standpunt van uw club, en u hebt al anderhalf jaar hier kunnen lezen wat mijn standpunt is. Dat staat zo ongeveer haaks op elkaar, ik zie absoluut niet in hoe we daar ooit een soort van compromis over kunnen bereiken.

Tenslotte vind ik het wel opmerkelijk dat u afwijkende meningen nog steeds in de categorieën: "Achteraf-kijk-ik-koe-in-de-kont-theorieën verdachtmakingen, onwaarheden, borrelpraat en complottheorie" plaatst. Dit doet mij vermoeden dat bij LTO nog steeds een soort van elite-cultuur heerst van 'wij weten hoe het hoort, en de rest van de wereld snapt er echt niets van'. Op zich zou het natuurlijk makkelijk kunnen dat het kennisniveau bij LTO erg ver boven dat van de grauwe massa (wij domme boertjes) uitsteekt, maar dan zou je toch op z'n minst kunnen verwachten dat al die kennis nog enig resultaat op zou leveren. Dat is niet het geval, uw keiharde eenzijdige stellingname in de fosfaatdiscussie is een van de grote bronnen van verdeeldheid binnen de melkveehouderij. Een van de de uitgangspunten van een democratie is het nu juist dat de meerderheid ook rekening houdt met de belangen van de minderheden. Helaas is daar niet voor gekozen.
Reageer @jan is hobbyboer

Idd goede oude tijd
Daats
@Jaan. wees dan zelf ook eens open en transparant
jammermaarhelaas
@Dirk Bruins

Even off topic. Ik wens ons boeren een bijzonder goede belangenbehartiging. Zeker nu het stikstof verhaal nog lang niet te einde is, en de wolven hun prooi blijven najagen, tot ie van vermoeidheid klaar ligt om afgemaakt te worden. Bij nacht en ontij.
hoest
Dan heb je toch een giga bord voor je kop. Zelfs als je met de beste bedoelingen dat aan het werk gaat snap je toch wel dat dit never nooit niet goed valt bij de boeren
+6
jg
Wat Lto -leden daar van vinden interesseerde en interesseert Calon geen enkele reet .... Veel succes SBB met deze nieuwe adviseur.
+1
arie.j
Net hoe je het opvat.
Als hij de juiste boerenvoorman was, dan is zoiets positief.
Als je hem ziet als de verkeerde persoon dan is het negatief.
Maar op zich is zoiets niet zo opzienbarend.
Wim Kok was als PvdA en vakbondsman commissaris van ING en ook nog andere banken is hij dat geweest, om maar eens een ander te noemen
Cees Veerman is daar bij Staatsbosbeheer toch ook een voorman tegenwoordig? of id dat natuurmonumenten?
+2
royale
@arie.j Het grote verschil is dat Wim Kok nooit tegelijkertijd commissaris van ING was en vakbondsman e.d. Het was inderdaad een merkwaardige zet van Kok, maar hij had wel credits opgebouwd bij een deel vd bevolking. Mark Calon pakt diverse functies tegelijk die elkaar kunnen "bijten" en dat is een groot verschil. Ik snap niet waarom Calon nu wel weggaat, terwijl hij nog maar een half jaar hoefde! Zijn nieuwe functie zal binnenkort wel bekend gemaakt worden.
Porky
@arie.j Ja klopt , een grote smoel zetten die als vakbonds man op over de salarissen en bonussen bij banken, tot dat ie dr zelf zat ,toen hield zn klep , joh zoiets kan niet,je kunt niet in een bestuur zitten met meerdere petten op ,dat gaat altijd fout, hoe goed je bedoelingen ook zijn, dat gaat niet en werkt niet.
m uut m
Had een mooie combi kunnen zijn.
+1
demelkboer
@m uut m Ik denk ook dat zijn idee was om zo Landbouw en Natuur wat te verbinden. Waarschijnlijk best een slimme move. Hij heeft het alleen heel dom aangepakt. Op het niveau waar Calon acteerde mag je verwachten dat je dit soort dingen handiger aanpakt waardoor je mensen achter verzameld ipv tegenover je zet
+1
dewittemotor
@demelkboer Nee, zijn idee was om zijn portemonnee extra te vullen. Je denkt toch niet dat die landbouw Calon ene reet interesseert
+1
gerrie-hul
@dewittemotor en hij schijnt toch boer te zijn
Porky
@gerrie-hul ja dat was/is Veerman ook, zat lekker kort op de zak met geld .
gerrie-hul
@Porky Zou Calon ook nog een box vol met aardappels hebben Hadden daar een afspraak over gemaakt maar blijkt niet waar te zijn Net zoals in de horeca
+2
robbies
Marc is zich al warm aan het lopen voor wanneer PvdA in de coalitie komt.
+7
cowboys returns
Wordt is tijd dat dit soort mensen met terugwerkende kracht. Aangepakt kunnen worden.
Koetjes
@cowboys returns In Nederland zullen meer als 100.000 mensen gearresteerd worden.

Het Obamagate-schandaal zal naar verwachting leiden tot de langverwachte massa-arrestaties. De Earth Alliance heeft al het nodige bewijs om de Deep State Cabal in één klap neer te halen. Het lange spel moet echter worden gespeeld om het publiek te laten ontwaken tot het niveau van bedrog, corruptie en verraad begaan door spelers van de Deep State Cabal. Zodra de massa-arrestaties plaatsvinden, zal het Emergency Broadcast System (EBS) worden gebruikt om te voorkomen dat de reguliere media interferentie veroorzaken. Gerechtigheid zal worden betekend. Ondertussen blijkt de pandemie van het Coronavirus een mislukking te zijn voor de Deep State Cabal, die is opgericht om de Amerikaanse verkiezingen te bedriegen en de overgang van de mensheid naar GESARA duidelijk te vertragen.
+2
Erik!!1979
Ik dacht dat het even zou duren voordat je Tjeerd 2.0 kreeg. Zo snel had ik het niet verwacht. Wie van de linkse rakkers is de volgende? Collega's ga met de bezem er door. Er zijn er nog meer die een andere agenda hebben op zulke cruciale posities.
+7
George
@Erik!!1979
Huichelen met alles en iedereen om hun baantjes en volgende baantjes veilig te stellen. De vieze vuile gladjanussen , overal zitten ze geinfiltreerd dat is wel duidelijk. Zo worden boeren vvanbinnen uit kapot gemaakt en bedrogen. Ook bij RFC zit dat volk.
+1
matt
@George calon zit in de raad van advies,benoemd door de raad van toezicht.
En daar kom ik de naam w draijer weer tegen.
Lepus
@matt Daar mag je geen bedenkingen bij hebben, je wordt zo voor complot theoreticus bestempelt.
cowboys returns
@Lepus als je over lto complottheorieën begint. Gaat ook de censuur van start
George
@matt
Is dat die banksmeagle?
+1
matt
@George ja hij is iets belangrijks bij de rabo,maar blijkbaar nog tijd over
Voor staatsbosbeheer.
diezel
Quote Reactie van @matt:
maar blijkbaar nog tijd over

Een leek zou bijna kunnen denken dat er amper een onderling verband/belang is tussen SBB en Rabo? 😄
p.s. trouwens, wie was in 2015 voorzitter van de benoemingscommissie van wiebe?
+2
Doki1
@matt nog een kleine toevoeging, Marc Calon zat via lto ook bij de Sociaal Economische Raad, wiebe heeft een paar jaar eerder daar ook nog een baantje gehad. Ons kent ons dus
+2
Hans van Bergen
Ik denk dat we blij moeten zijn dat Calon daar zit
Erik!!1979
@Hans van Bergen mee eens. Dan kan hij niet meer namens de sector de sector in kwaad daglicht zetten.
Lepus
@Hans van Bergen inderdaad, slopen kan hij als de beste
+1
marcel r
@Hans van Bergen Altijd goed als een landbouwvertegenwoordiger Staatsbosbeheer adviseert.
Een nuchtere normale kijk op zaken binnen Staatsbos is zeker noodzakelijk.
+5
Erik!!1979
@marcel r jij gelooft dat Calon een nuchtere boeren kijk heeft 😂😂😂 geweldig hoe naïef mensen nog kunnen zijn. Ik kom niet meer bij.
+2
weurding
@marcel r waar was die nuchtere kijk van hem dan afgelopen jaren bij lto?
+6
Erik!!1979
@weurding hij was gewoon èèn van de vele infiltranten. Linkse agenda doorvoeren vanuit het bestuur van de vijand. Mensen die dat nu nog ontkennen zijn echt dom. De eerste die ontmaskerd is is Tjeerd, de tweede Calon. Nu wachten wie de derde is. En er zullen er nog veel volgen.
jammermaarhelaas
@marcel r

Ik hoop dat het gaat zoals jij zegt.
+3
Noordoost
Vuile rat
+7
Bartlehiemboer
Vreemd dat jullie dat nu pas inzien. Ik heb die man 1 keer gehoord en kon hem al lezen. De boeren zijn vaak te goed van vertrouwen omdat dat in onze aard zit. Er is zoveel meer gaande en de boeren worden gewoon bespeelt. En ze pikken het allemaal maar. Er komen al steeds meer vraagtekens maar dat kwartje had al veel eerder moeten vallen. Alles draait om geld.
+2
Jannus
Quote Reactie van @Bartlehiemboer:
Alles draait om geld

Heeft 2 kanten,munt en kop,

degene die met munt strooit kan ook koppen laten rollen
jammermaarhelaas
Quote Reactie van @Jannus:
degene die met munt strooit kan ook koppen laten rollen

Zo had ik hem nog niet gehoord, het is een goeie.
Jannus
Quote Reactie van @jammermaarhelaas:
Zo had ik hem nog niet gehoord, het is een goeie.

Je weet toch wel dat het kwartje 2 kanten op kan rollen??
+2
Wolswinkel
De breuk tussen Calon en LTO Nederland is ontstaan toen Marc Calon Staatsbosbeheer wees op de flinke bos hout bij Carola Schouten voor de deur. Staatsbosbeheer wilde deze daaropvolgend gaan herinrichten. Dit lag gevoelig.

Heb ik alleen maar van horen zeggen hoor......
+4
ted9
@Wolswinkel Ik heb horen zeggen dat ze een overwoekerd gebiedje had op haar lichaam dat gemaaid verschraald en vernat moest worden.
weurding
@ted9 🙈🤣 pas op.... kreeg vanmiddag al een berisping dat deze verwijzingen heel "gevoelig" liggen🤗
Nevergiveup
@ted9 plasdras poeletje 🙈
Wolswinkel
Farmer_
@ted9 N overschot.
verwijderd
George
Quote Reactie van @weurding:
hebben ze de processen opnieuw gevoerd...


Góring is dood , zelfmoord gepleegd he.
Gaan ze nu Calon berechten daar ? Tja wat luidt dan het vonnis? 😂
weurding
@George goering ook zelfmoord? Meende himmler. Die beet een cyaankalicapsule door bij zijn arrestatie
+1
George
Quote Reactie van @weurding:
goering ook zelfmoord? Meende himmler. Die beet een cyaankalicapsule door bij zijn arrestatie


Niet beter te weten was het Hermann Göring.
Die had die pil in zijn laars bewaard. Hij wilde niet aan de galg maar als een waardig soldaat voor het vuurpeloton . Maar dat verzoek werd niet ingewilligd. Toen had ie die pil nog.
Maar Himmler deed hetzelfde kunstje en had die pil in zijn holle kies. 😄
Maar van beide zijn we afgekomen . 😄
+1
weurding
@George klopt. Göring is echter wel berecht in neurenberg
George
Quote Reactie van @weurding:
klopt. Göring is echter wel berecht in neurenberg


Het waren smeagles in ieder geval. Maar ze woonden wel in een extreem prachtige omgeving op de Obersalzberg in Berchtesgaden.
Ik ben er 3 jaar terug geweest en ook op de Kehlstein in het Kehlsteinhaus en vond het erg indrukwekkend , maar vooral een erg mooi landschap daar. Ik denk het prachtigste deel van Oberbayeren
+1
weurding
@George duitsland is een mooi land,veel variaties, mag er graag heen gaan, normaal eten en geen rancune wat er vroeger gebeurd is, al zoek ik nog steeds een fiests 😁
George
@weurding
Fiets? Daarvoor moet je bij mijn zoon zijn he! 😄
cornelissen
Quote Reactie van @George:
Fiets? Daarvoor moet je bij mijn zoon zijn he!

Maar daar koopt men zijn fietsen toch legaal in bij een betrouwbare handelaar of fabrikant .
De fiets van @de tukker uut twente zal inmiddels wel zijn omgesmolten.
verwijderd
Koetjes
@George Jalta en arrestaties zijn begonnen in Duitsland,
-u-sub&attr_tag=CxXwuA6pLIQUOw0g%3A6&fbclid=IwAR1nYofdncn8nSTmaBwE6L4e42afZacTFrkBrsbdqxaTH81pgHWi8zIB41Q
verwijderd
Farmer_
@George Afgelopen week is er een wet aangenomen in Duitsland, de werkgever krijgt inzicht in je gekregen vaccinaties, waarschijnlijk als je in de toekomst niet gevaccineerd ben tegen corona kun je werken vergeten.
+1
arie.j
Quote Reactie van @Farmer_:
@George Afgelopen week is er een wet aangenomen in Duitsland, de werkgever krijgt inzicht in je gekregen vaccinaties, waarschijnlijk als je in de toekomst niet gevaccineerd ben tegen corona kun je werken vergeten.

Wij zitten niet in Duitsland, dus dat zoeken ze daar maar uit.
Verder is het goed om natuurlijk weer complot verhalen te fabriceren, maar per saldo is het eigenlijk niet iets om je druk over te maken.
We hebben in Nederland tientallen jaren het pokkenbriefje nodig gehad als je school wilde gaan.
Een van mijn oma's heeft privé lessen gehad omdat ze thuis er daar uit principe op tegen waren.
Maar ik moet zeggen dat achteraf het in de 19e eeuw eigenlijk nog niet zo'n verkeerde maatregel was.
Farmer_
@arie.j Tel er maar op dat t in de hele eu gaat komen.
arie.j
Quote Reactie van @Farmer_:
@arie.j Tel er maar op dat t in de hele eu gaat komen.

Maak je maar vast dik erover zeg
Wanneer er eerst eens een goed vaccin zou zijn, dat is heel wat belangrijker.
En voor de rest gaat het er over of er bepaald percentage gevaccineerd is, die laatste procenten doen niet ter zake, dat is met alle vaccins op heden ook zo.
Snap niet waar je je druk over loopt te maken
+1
Farmer_
@arie.j Maar goed dat je niet weet wat er allemaal in zo'n vaccin zit, de gangbare media zal t je zeker niet vertellen.
+1
arie.j
Quote Reactie van @Farmer_:
@arie.j Maar goed dat je niet weet wat er allemaal in zo'n vaccin zit, de gangbare media zal t je zeker niet vertellen.

En jij bent helderziende? Zodat je van een middel dat er nog moet komen al weet wat erin zit?
En ook weet wat de gevolgen van een Covid 19 besmetting voor jezelf, of je gezin en familie zou betekenen, dat weet je ook al?
Lijkt me dat je een dokter nodig hebt met zulke onzin in je hoofd.
Farmer_
@arie.j Je ben duidelijk niet op de hoogte .
arie.j
Quote Reactie van @Farmer_:
@arie.j Je ben duidelijk niet op de hoogte .

Van jou wel. jij hoopt dat er nooit een vaccin komt.
Want dat is ten alle tijde erger dan de kwaal, sorry maar je hebt een rare kronkel
diezel
@Farmer_
Hier in het Brabantse zijn er al veel gemeentes die op 30-40-50% besmettingen zitten. En dat in een paar maanden. Die laten zich toch zeker geen extra "prikkie" geven? 😞
ibb.co/X2pHcsB/
Farmer_
@diezel T schijnt net als een griep te zijn die elk jaar weer een nieuw updated vaccin nodig heeft, het muteert zich,ze zeggen hier komen we nooit meer vanaf.
weurding
@arie.j we zitten dichterbij Duitsland dan Amerika. En daar wordt hier ook over gedebatteerd. Dus niet zo kort af graag
Koetjes
@arie.j Nederland is een deelstaat van Duitsland.
Wilhelmus van Nassouwe
ben ik, van Duitsen bloed,
Koetjes
arie.j
verwijderd
Koetjes
[@
Duitsland grens Frankrijk helikopters heeeeel veeeel
verwijderd
Koetjes
@Leo,s vriend De waarheid is hard!!!
Niets is wat het lijkt.
Hier info:wanttoknow.nl/overige/mind-control/…
arie.j
Quote Reactie van @Koetjes:
Niets is wat het lijkt.

Behalve dat duidelijk is dat jij behoorlijk gestoorde reacties zet.
Waar ben je op uit? Een ban van de beheerder?
verwijderd
Koetjes
@Leo,s vriend
Politici, Rechters, Politie, Leger, Ambtenaren, Burgemeesters, Wethouders die Hitler Kabinet blijven steunen, ondanks dat ze kennisdrager zijn van hoogverraad, medeplichtigheid in Genocide en Milieu misdaad van het huidige Hitler Kabinet in opdracht van Willem Alexander van Amsberg die erfgenaam stadhouder van Nazi opa Bernhard van Lippe.

Daar Nederland een onderdeel van Duitsland is, en Duitsland bestuurd wordt door de Deep State uit de VS, gelden de oorlogswetten van de VS in bezet gebied.

Donald J Trump heeft op 20 December 2017 een wet uitgevaardigd die alle bezit van mensen die misdaden plegen tegen de menselijkheid zal onteigenen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!