Landbouw voor Timmermans nu plotseling 'prioriteit'

Vicevoorzitter Frans Timmermans van de EU-Commissie lanceert op 20 mei ondanks verzet vanuit het Europees Parlement (EP) en vanuit de overkoepelende boerenorganisatie in Europa (COPA) toch zijn Food to Farm (F2F)-strategie.

Deel dit topic Landbouw voor Timmermans nu plotseling 'prioriteit' (melkvee.nl)

Vicevoorzitter Frans Timmermans van de EU-Commissie lanceert op 20 mei ondanks verzet vanuit het Europees Parlement (EP) en vanuit de overkoepelende boerenorganisatie in Europa (COPA) toch zijn Food to Farm (F2F)-strategie.

Nieuwsgrazer

Laatste  |  

Reacties

+4
Jaap40
Timmermans. Zijn electoraat is klaarblijkelijk gevoelig voor voedsel gebrek. Maar om dan in te zetten op bio landbouw is wel erg ziek.
Eerst dmv corona mensen arm geworden en dan diezelfde mens een duurder dan noodzakelijk voedsel aanbieden. Hoe verrot wil je met je Europeanen omgaan. Op komst zijnde armoede.
+3
gerardj
Dat we bio gaan telen vindt ik in zijn geheel niet erg maar dan wel in de hele Europa unie en dan wat er uit buiten de eu komt hoort aan de zelfde normen te voldoen als in de eu
en ben geen bio boer maar een gangbare akkerbouwer
doordat we minder telen gaat de prijs flink omhoog en dat is wat ik wil niet voor 5 cent aardappels telen bij 55 ton maar 25 cent voor 30 ton
+1
Lepus
@gerardj Dan heb ik slecht nieuws voor je, in Nederland meten we met twee maten.
bio boer
@gerardj zo is het ook met dierlijke producten het is nu als zo krom de legbatterij verbieden in de eu dan uit Oekraïne deal sluiten voor inporteren is de wereld op zijn kop doen ze maar om 1 reden volgens mij dan blijft het goedkoop
bio boer
@bio boer en de consument merkt er niks van het zit gewoon in bewerkt voetsel verwekt zo als pasta en koek
+2
Kunnen ze nu hellemaal niks daar in Brussel. Stel stuiter ballen. Vandaag dit morgen weer dat
+4
Nevergiveup
Die F. Timmermans is gevaarlijk , geloof hem niet , zo glad als een paling, er zit bijna altijd iets gemeen's achter als hij lachend wat zegt. Alles wat hij heeft laten zien lijkt sterk op een communistisch bewind's voerder.
hans m
@Nevergiveup Klimaatpaus Timmerfrans

Salaris Brussel: € 68.890,-
Onkosten € 3.875,-
Reis € 6.875,-
Kantoor € 3.435,-
Pensioen € 16.950,-
Daggeld € 1295,-

Wachtgeld NL:
€ 14.885,-
€ 6.250,-
Kantoor € 2850,-
Pensioen € 11.050,-

(Alles per 4 weken)
+1
@hans m Nou vooruit dan maar, ik ben bereid om Timmermans zijn baan over te nemen voor de helft van het geld. Ik zal nog harder werken dan hem en beloof daarbij dat ik ook nog meer verandering zal brengen in de EU. 😈
Lepus
@hans m en zichzelf dan ook nog socialist noemen, je moet het maar kunnen.
Kringloper
@Lepus Socialisten zijn de grootste graaiers, en heel goed in weggeven van andermans geld!
Nevergiveup
Het begint een beetje te knellen hier en daar dat kun je merken , vooral in de omliggende landen laten de burgers steeds duidelijker merken toch best pro agrariër te zijn. Dat merk Timmermans ook , daarom waarschijnlijk zijn ongebruikelijke (lees bedriegelijke) move om zich niet uit de markt te prijzen en zieltjes te winnen.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!