Nevedi noemt ruweiwitnorm onuitvoerbaar

De Nederlandse Vereniging voor de Diervoederindustrie (Nevedi) vindt de ruweiwitnorm die landbouwminister Carola Schouten per september voor de melkveehouderij wil laten ingaan, niet uitvoerbaar. Dat schrijft de organisatie in een brief aan de Tweede Kamer.

Deel dit topic

Reacties

+8
Jowi
Nevedi moet het standpunt innemen dit gaan we niet doen met zijn allen.(krachtvoer leveranciers en melkveehouders)
Greetje
Ik zag net in de Veeteelt mail een filmpje met Leo Tjoonk van de Agrifirm. Die probeert gelukkig toch wat in oplossingen te denken.
Noorderling
@Greetje open deuren intrappen, eiwit is het duurste voer component, lijkt me raar om zijn genoemde ideeΓ«n niet altijd al na te streven. Al zal je dat niet gauw van een brokkenverkoper horen.

Juist het finetunen is het probleem door een kilo soya wel of juist niet te voeren ipv standaard bij te mengen.
Jowi
@Greetje De grappenmaker van Agrifirm die bij ons komt wilde dat ik nu veel meer mais in het rantsoen ging stoppen zodat we in sept veel meer voordroog te kunnen gaan voeren.
Jaan.
@Jowi πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ’©
En daar werk jij mee samen??
dewittemotor
@Greetje Agrifirm kan noooooit met de prijs mee. Een firma op weg naar de uitgang die zich in alle bochten ligt te wringen om zich over de rug van de boeren/leden, toch nog te handhaven

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nΓ©t dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0