Dit moet je weten over de nieuwe Peugeot e-Expert

De bedrijfswagen van Peugeot krijgt er een variant met een stekker bij, dit is de nieuwe e-Expert. Helemaal een verrassing is de nieuwe Peugeot e-Expert niet. Ten eerste werd deze elektrische bedrijfswagen in november vorig jaar al aangekondigd. Ten tweede werd eergisteren de eerste informatie over de nieuwe elektrische Citroën Jumpy gedeeld en hadden we […]
The post Dit moet je weten over de nieuwe Peugeot e-Expert appeared first on Autoblog.nl.

Deel dit topic Dit moet je weten over de nieuwe Peugeot e-Expert (autoblog.nl)

De bedrijfswagen van Peugeot krijgt er een variant met een stekker bij, dit is de nieuwe e-Expert. Helemaal een verrassing is de nieuwe Peugeot e-Expert niet. Ten eerste werd deze elektrische bedrijfswagen in november vorig jaar al aangekondigd. Ten tweede werd eergisteren de eerste informatie over de nieuwe elektrische Citroën Jumpy gedeeld en hadden we […] The post Dit moet je weten over de nieuwe Peugeot e-Expert appeared first on Autoblog.nl.

Nieuwsgrazer

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden post en informatie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!