Terrorismebestrijder: 'Optreden FDF draagt bij aan polarisatie'

Upudate - De excessen in het optreden van Farmers Defence Force (FDF) dragen bij aan maatschappelijke polarisatie rond het thema klimaat. Dat stelt de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) in de nieuwe rapportage over de terrorismedreiging in Nederland.

Farmers Defence Force is ontstemd over de passages in het rapport de NCTV. FDF zegt een officiële klacht te hebben ingediend bij het ministerie van Justitie en Veiligheid over de rapportage van NCTV en wil een gesprek met vertegenwoordigers van het ministerie. FDF stelt dat drie passages in het rapport onjuist zijn

Deel dit topic

Reacties

weurding
Goh... van waaruit opereren hooligans dan? Die gebruiken ook fysiek geweld. Verrichten vernielingen en komen tot handgemeen met de arm der wet
+4
puntertje
Ik ken een hoop organisaties de polarisatie als doel hebben.
Maar de terrorismebestrijder kijkt weg als een erf en stal door activisten wordt bezet. Want ze aaien een biggetje.
+4
Erik!!1979
FDF heeft iedere keer de acties netjes geregeld zonder grote misstanden. Het ergste wat er bij een FDF actie is gebeurt was dat een hek kapot gereden is en die wilde ze ook netjes vergoeden. De acties die volledig uit de hand gelopen zijn waren acties van LTO. De voordeur is ingereden onder leiding van LTO. LTO is continue aan het schoppen tegen de niet LTO boeren. Dat doen ze al vanaf de jaren 90 toen de NVV opgericht was. Triest dat ze continue de boeren tegen elkaar aan het opzetten zijn. LTO zaait verdeeldheid.
+3
Jannus
Quote Reactie van @Erik!!1979:
LTO zaait verdeeldheid.

Daarom zijn er ook zoveel afsplitsingen in de diverse sectoren mijn eigen belangenbehartiging.
FDF is opgestaan ter bescherming individuele ondernemers in onevenredige rechtssysteem na de stal bezetting in Boxtel maar gaf aan er voor alle boeren te staan en nam iedere sector mee aan tafel van het LC ook op hun initiatief met taken the lead.

Nu stapt LTO het eerst op,geeft al aan dat ze voor de actie 1 okt al slappe knieen hadden maar nu ook weer,misschien wordt het tijd de 1 okt actie nog eens over te doen maar dan bij het Malieveld van Calon

🔱🔱🔱
+2
Erik!!1979
@Jannus ik hoop dat het lc door gaat zonder LTO. En dat die 83% LTO leden zich verenigen en zo aansluiten bij het lc als ze zich niet thuis voelen bij de andere partijen binnen het collectief. Alle boeren moeten ondanks de verschillende meningen en opvattingen opstaan en samen optrekken tegen het onrecht wat ze worden aangedaan. ( beter is het als LTO weer aansluit)
cs-agrar
Quote Reactie van @Erik!!1979:
En dat die 83% LTO leden zich verenigen

en calon een trap onder zn hol geven
+1
spotmelker
Laat nu net dit soort clubjes door selectief lezen en premature reacties als gesproken citaten van FDF beoordelen... ze zijn zelf het aanfluiten niet waard.
gerrie-hul
@spotmelker Ik had gehoopt dat door 1 organisatie je sterk kon maken Samen sterk Maar helaas blijkt nu des te meer dat er met LTO niet valt samen te werken Ze zijn er uitgestapt en breken zo de samenwerking af Jammer
+1
van Ittersum
Ik zal er zelf geen lid van worden maar hoe ver zijn ze met het opzetten van die verenigingsstructuur? Of is dit juist de reden dat FDF zo beoordeeld wordt? Geen zichtbare transpiratie voor iedereen die hun tegen het licht wil houden of er tegenaan kijkt. Zag je dit en dit verwijt ook niet eerder bij het PVV, FvD, PvdD en ik geloof ook de SP.
hans1980
83% van de LTO leden wil samenwerking met LC , dus wanneer hoofdbestuur dat niet wil is er iets mis met de lijntjes naar boven....tot Calon

(klik om te vergroten)

cs-agrar
@hans1980 als je de officiele berichtgeving van LTO gelezen hebt, weet je dat deze vol staat met tegenstrijdigheden
anonymous_290
Denk dat het stuiptrekkingen zijn van ledenblaadje.
Porky
Misschien dat die zgn expert ( we hebben dr weer Eén )dan ook eens naar de woorden van groen links en D66 kan kijken? Want wat die dr af en toe uitgooien richting Wilders en baudet lijkt ook kant nog wal ,dat is gewoon pure opruiing, dr hoeft maar Eén zo,n gek gehoor aan te geven en de boel escaleerd.
Farmer_
@Porky Iedereen en alles wat afwijkt aan links is polarisatie.

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
15
DEELNEMERS
12
WEERGAVES
0