Heb je de energiebesparingsplicht al gemeld?

Veel bedrijven in Nederland moeten verplicht investeren of hebben reeds in energiebesparende maatregelen geïnvesteerd. Via een informatieplicht wilt de overheid grip krijgen.

Deel dit topic

Reacties

+4
familie pelle
Nee, had ik de energie niet vooooooor!
hans1980
Nee
+1
casev
Ben ik gelukkig te klein voor. Maar een mooi instrument om weer wat ambtenaren van de straat te houden...
+2
pietjepuk
Heb de warmte terugwinning wat lager gedraaid. Heb nu minder stroom nodig en meer gas. Blijf nu net onder de 50000.
verbi
Ja heb het gemeld een beetje creatief invullen zoals met al die flauwekul
+3
puntertje
Ik denk dat ze straks besluiten om een coach aan te stellen die ons komt vervelen met onzinnige adviezen en rekenmodelletjes. En ik denk dat RFC dan meteen eisen aan de kengetalletjes gaat stellen. En dit vervolgens weer gaat borgen met een onafhankelijke organisatie met oud zuivelbestuurders. En dan over 2 jaar zijn het basiseisen om überhaupt melk aan je eigen bedrijf te mogen leveren.
royale
Het is moeilijk te begrijpen, maar ik heb geprobeerd dit zaakje in te vullen afgelopen jaar. Maar ik heb de controleur gesproken van de omgevingsdienst en die vond het allemaal niets. Hij begreep er ook weinig van. Hij was van mening dat hij steeds meer moest controleren in dezelfde tijd! Had hij meer een vak moeten kiezen!!!!
bio boer
Moest vorigjaar toch al of moet dat elkjaar ?
Jawis
@bio boer als je verbruik hoger is dan 50000 kwh
bio boer
@Jawis ja weet ik dus vorigjaar gedaan moet dat elkjaar ? Vraag ik mij nu af
ek
@bio boer Iedere 4 jaar staat in het artikel

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
12
DEELNEMERS
10
WEERGAVES
0