‘Nog te vroeg voor ingrijpen op zuivelmarkt’

LTO-vakgroepvoorzitter Wil Meulenbroeks vindt het nog te vroeg om zuivelgrondstoffen uit de markt te halen om de melkprijs te ondersteunen in de coronacrisis. Ook voor collectieve productiemindering loopt de LTO nog niet warm.

Deel dit topic

Reacties

+7
jg
De handel eerst naar de kloten laten gaan en alle pakhuizen volstouwen. Dan concluderen dat het weer te laat is . Early warming heeft nog nooit gewerkt bij LTO .
kaas
De basis zuivel prijzen die zijn al gedaald naar ongeveer 22 cent en dan vind hij het nog te vroeg om in te grijpen word tijd dat die idioot honger gaat lijden .
+4
frank post
@kaas wat mij betreft word er helemaal niet ingegrepen. De meeste keren heeft het melkveehouders (veel) geld gekost, door ingrijpen is het dal minder diep, maar wel veel langer
+2
mlkvhoudr
@frank post precies brengt niks
+1
jg
LTO heeft hier niets over te vertellen . Of hebben ze hun leden hierover geënqueteerd?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0