Globemilk + 5 cent

Globemilk beweert op hun melkpakken dat ze 5 cent meer betalen aan hun boeren. Dit klopt niet helemaal, tis meer een soort van duurzame spaarpot:

Quote:
Bij Globemilk streven we naar een zo laag mogelijke belasting van het milieu. Om de veehouders daarbij een extra handje te helpen, heeft Globemilk een speciale spaarpot voor duurzaamheidsinitiatieven van veehouders. Deze wordt gevuld door de verkopen van de Globemilk Barista Milk: elk verkocht pak stopt 5 cent in deze spaarpot. Met dit budget worden initiatieven van de veehouders gestimuleerd. De meest duurzame initiatieven worden beloond met een bijdrage aan de investering tot maar liefst 50%, vanuit deze spaarpot!

Meer: globemilk.com/nl/duurzaamheid/

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Globemilk

Reacties

Jowi
Grasbaal, het aantal melkveehouders dat aan Globemilk levert kun je op 2 handen tellen.
Ze doen veel in loonwerk voor andere melkverwerkers en handelaren (afromen)
Willie2
Lijkt meer op een soort van misleiding van de consument, er is denk ik geen enkele boer bij die bij Globemelk zit die daadwerkelijk ook die +€0,05 / per liter melk krijgt....
+1
hookwood
@Willie2 dat staat er toch ook niet.
grös
@hookwood
5 cent is wel een beetje weinig, met dikke melk misschien 10 cent, je zult daar maar aan leveren..

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0