Wakker Dier dient klacht in tegen reclame Farmers Defence Force: ‘Het is niet puur natuur’

Houd het dan nooit op dat gezeik?

Originele beschrijving

Wakker Dier dient een klacht in bij de Reclamecodecommissie tegen de tv-campagne van Farmers Defence Force. In een landelijk tv-campagne verkondigen ze leugens, aldus de dierenwelzijnsorganisatie. ‘Door deze schandelijke leugens krijgt Nederland een verkeerd beeld van onze vee-industrie’, aldus Anne Hilhorst van Wakker Dier.

Deel dit topic

Reacties

+3
Kars
Achja puur natuur. Tsjah wat is nepvlees dan??? Denk wakker dier hier volledig zich belachelijk maakt
+1
Христо
Wat een zielig clubje bonenvreters
Kansloze mensen
+1
Frits1
@Христо koekje van eigen deeg?
+1
Achso
@Frits1 welk koekje van welke deeg?
van Ittersum
@Frits1 idd, Wie uitdeelt moet ook incasseren .
+3
spotmelker
Gaat bij WD maar om één ding, €€€€'s van onwetende donateurs en die moet je onwetend houden.
+2
Peter79
@spotmelker Ben bang dat de postcodeloterij één van de grootste donateurs is
apel
Ze moeten zien dat ze de tv omroep voor elkaar krijgen. Gewoon elke week een half uurtje laten zien wat we doen op prime time.
+3
Moon_boy
@apel eigen omroep gaat niet werken, kijkt geen hond na en kost veel geld, je moet een paar goede youtubers hebben die veel volgers hebben, bereik je veel meer mensen mee denk ik en veel jongeren.
+1
Het bestuur bestaat voor 2/3 uit fondsverwervers: wakkerdier.nl/over-wakker-dier/organisatie/…

En ze verdienen ook wel lekker met dat besturen: 2500-2800 netto p.m. (lekker 4000 - 5.500 p.m. bruto). En daar komen nog extra toeslagen bovenop zoals 13e maand van 8%, ruime AOV en pensioenafdracht: wakkerdier.nl/over-wakker-dier/organisatie/…
+4
jan.1
Daar gaat een d66 rechter wat van vinden,😀 Maar ,,aanpassingen,,bij de mens worden wel toegestaan piersings op de meest gekke plekken, de plastic chirugie wordt zelfs vergoed... en bij sommige zit er zoveel inkt in de huid dat het zwart ziet...maar daar gaat het natuurlijk nu niet over...
Als ik zie hoe goed onze varkens en kippen boeren voor hun vee zorgen dan moeten ze zich bij wakker dier zeer diep schamen.
Jowi
@jan.1 ‘Door deze schandelijke leugens krijgt Nederland een verkeerd beeld van onze vee-industrie’, aldus Anne Hilhorst van Wakker Dier.😭😭😭
Het linkse popje Hilhorst meent dus dat ze bij wakker dier de waarheid verkondigen🤮
FDF gaat nu juist proberen deze leugens van wakker dier effe weg te poetsen over de Nederlandse veehouderij
Porky
Dan zou ik als wakker dier eerst maar eens de hand in eigen boezem steken, die staan met een veewagen van 40 jaar oud op een markt om de mensen te laten zien hoe het vee over lange afstanden word vervoerd, gelukkig stond er ook een moderne met alle voor zieningen dr in ook op diezelfde markt en werden de mensen duidelijk gemaakt dat Wakker dier de zaken verdraaid en liegt, dat werd hun door bezoekers niet in dank afgenomen en ze kregen veel kritiek, dus laat ze dr bek houden, ze liegen zelf dat t gedrukt staat, hoelang lieten ze die BSE koe ,die op die betonnen vloer uitgleed niet zien op tv spotjes .
+1
Lepus
Ik ben benieuwd naar hun spotje met wel de echte natuur. De aangelegde pitrus velden van SBB?
Henry1
Wel bijzonder trouwens dat iemand van wakker dier voorzitter is de stichting kind te paard. Ik dacht dat ze sowieso tegen het gebruik van dieren waar voor dan ook zijn

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
16
DEELNEMERS
15
WEERGAVES
0