Schouten wil overtredingen dierenwelzijn door veehouders openbaar maken

Minister Carola Schouten van Landbouw is van plan overtredingen van veehouders op het gebied van dierenwelzijn openbaar te maken.

Deel dit topic

Reacties

+4
frank post
Daar zijn de dieren niet mee gediend alleen de publieke opinie. Het is triest als dieren niet goed verzorgd worden. De dieren zijn beter af als er dagelijks een besrijfsverzorger langs komt tot de boel op orde is.
+12
Erik!!1979
Gaan ze mensen die te hard rijden ook openbaar maken? Die plegen een milieu dilect waardoor door de overmatige stikstof uitstoot dieren dood gaan........😉 wat een minister met een boeren hart zeg, niet normaal!
+4
cowboys returns
@Erik!!1979 je moet het zien als een aanval op de veehouderij. Wat is er de afgelopen week allemaal gepasseerd. 1 een onderzoek naar het kalf bij de koe van de wur door een dieren activist (sympathisant?) 2 een bericht van Anne hilhorst van wakker dier ook over kalfjes. 3 heks Carola met openbaar maken van veehouders voor dierenwelzijn .En ik zal er nog wel een paar vergeten zijn .
+5
spotmelker
Ze probeert de linkse kliek over te halen CU te gaan stemmen, wat een ongelofelijke kolder weer
+2
Jan-T
Alle bekeuringen en overtredingen van de ambtenaren en regeringsleiders dan ook maar openbaar.

Rechte is recht en wat krom is houden wij niet krom.
+3
wimpie61
Plaats er ook nog een foto bij van de overtreder en volledige naam
Criminelen hebben nog privacy wordt de foto nog een balkje voor de ogen geplaatst , en alleen afkorting naam
Boeren die iets verkeerd doen gaan aan de schandpaal
Echte overtreders , geen vee meer houden lijkt me al voldoende
casev
Het is wel duidelijk uit wat voor windrichting dit komt. Heeft ze iets uit moeten ruilen bij de pvdd of zo?
verwijderd
Kringloper
@Detukkeroettwente Vandaag doet ze dat niet hoor, het is zondag ja!
+3
apel
Dit gaat veel en veel te ver. Madam weet van gekkigheid niet hoe ze in de publiciteit moet komen.
+6
sorry
@apel begint het al te dagen wat ze straks met de koemonitor gaan doen....?
Mijn voorstel: overtredende boeren in het gevang
Huichelachtige politici laten vertrekken met een trap na
j h p
@Christo4.0extendedversion Blijven er niet veel politicie over. 😂
Lepus
@Christo4.0extendedversion Dat soort politici hoort ook achter de tralies. Als je graag de grote jongen wil zijn hoor je ook bijbehorende consequenties te dragen.
+14
danielle0
We kunnen haar adres ook wel openbaar maken...zij maakte meer fouten😉
+14
Ik ken nog wel wat natuurbeheerders van een park waar de afgelopen decennia duizenden grote grazers de hongerdood stierven, laat haar daar maar beginnen. Of worden die weer buiten schot gehouden?
maanma2
@somerled-delremos Dat is niet erg, want die ellende is door Rutte en zijn vrienden gewenst, net zoals de GP in Zandvoort, in dit land zijn er geen regels, het is enkel wat men voor ogen heeft, en dan draaien ze zo lang dat het allemaal goed is
grös
Nu komt er een bericht in de krant, als de plaatsnaam er bij staat is het in de regio ook binnen een halve dag bekent wie het is.
+5
Weidezicht
Als die eigenwijze boeren een paar maanden geleden nou gewoon eens op de rug waren gaan liggen, met de beentjes omhoog, dan had de regering en de media niet elke dag onzinregels, fakenews en pesterijen hoeven te verzinnen. Dan had de regering nu ook naar de lucht kunnen wijzen en zeggen kijk eens hoe helder en schoon de lucht nu al is. Die boeren blijven maar tegenstribbelen en hun gelijk halen. Hoe moeten we nu straks na corona het gewone leven weer oppaken met globalisering, kabouter frans klimaatplannen en tienduizenden vliegtuigen terug de lucht in. Hoe moet de regering dat straks nu weer uit gaan leggen aan de burger (synoniem aan dom gehouden volk, financiele melkkoe)
maanma2
Ik ken er toch wel, waar zelfs door de rechter, die schijnbaar ook helemaal politiek incorrect is, zelfs wordt uitgesproken, handhavers, doe maar wat je goed dunkt, ze voeren het vee af, en vervolgens sterft 10%
maanma2
Hoezo kun je dan spreken dat ze bezig zijn voor het dierwelzijn, en deze veehouder deed volledig aan de voor Schouten zo belangrijke kringlooplandbouw, maar we zijn zover gezonken dat de handhavers voornamelijk dieractivisten zijn, en ja, dan ben je al snel de klos, het gaat er niet over om gelijk te hebben, maar het krijgen ervan is heel vaak tegenwoordig een ander ding
+1
Willie2
Gaat nergens over dit, gebeurd bij andere bedrijven ook niet, die zijn eigenlijk altijd wel afgeschermd (en terecht!). Ik ben er wel een voorstander van om mistanden aan te pakken, maar ze moeten respect hebben voor de privesituatie van de eventuele veehouder vindt ik. Er kunnen allerlei oorzaken zijn waarom het bij een bepaald bedrijf niet goed gaat.
Ik zou zeggen leg sansies op waar nodig, maar zet het niet online of wat ook, het is voor een desbetreffende ondernemer vaak al erg genoeg om te overkomen. En meestal gaat het om een klein foutje in de administratie of wat ook, om dat nou online te gooien is sterk overdreven!!
klompen
Wat voegt het toe Carola?
jent
.
+1
Begint een echt STASI vrouwtje te worden.Ze zou precies passen in het comunisties regime van NOORD KOREA,RUSLAND EN CHINA.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
25
DEELNEMERS
22
WEERGAVES
0