Waterbakken aansluiten

Hallo,
Ik ben nieuwe waterbakken aan het aansluiten, met een rondpompsysteem, dus 2 leidingen naar de vlotter, de tyleenleiding van 25mm loopt rond onder de gordingen door de stal, hoe kan ik deze het beste aansluiten, RVS lijkt me wel mooi tegen doorkauwen maar is niet flexibel, en ze kunnen niet overal recht omhoog, is er niet een manier om tyleen te beschermen hoe hebben jullie ze aangesloten ?

Deel dit topic

Reacties

+2
de Tank
Grotere tyleenslang er los omheen. Klooien ze wel aan maar krijgen ze geen grip op omdat ie draait. Zit hier 10 jaar zonder problemen.
grös
@de Tank
Daar zat ik ook al aan te denken, heb er met een dikke pvc buis in een spant vastgemaakt, dat gaat ook goed, bij de melkkoeien althans.
Heb ook nieuwe muren gemetseld, er stront opgooien hielp ook tegen dat ze het nieuwe stucwerk er niet meteen aflikken 😂
+1
kaas
@de Tank hier binnen het jaren er gat in gevreten
+2
kaas
Rvs is het beste ter plekke in de goede richting buigen
grös
+1
siebes
Hoeklijn er om heen

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0