Illustratie van:

Case IH CS-Serie - Bakkie aansluiten stroom weghalen

Ik heb geen sigaretten aan steker in mijn cabine zitten en wel aan mijn 27 mc bakkie alleen nu wil ik stroom ergens van pakken zodat die sigaretten aansluiting er af kan weet iemand hoe dat moet

groet henk

Deel dit topic

Reacties

+1
radium45
Ik heb de ervaring dat je het beste stroom rechtstreeks van de accu kunt halen. Alle stroompunten die standaard aanwezig zijn leveren storing en ruis op. Vaak hoor de de zwaailamp als ruis op de 27 mc, evenals de kachelventilator. Ook veel goedkope led lampen storen op de bak. De antenne ook uit de buurt houden van electrische aparatuur en zorgen voor een goede massa als je een kunstof dak hebt door er een plaat blik of alluminiumfolie onder te monteren.
Rik Engels
Ik zou het inderdaad gewoon rechtstreeks van de accu pakken.
blauwe tractor
@Rik Engels
Wel even een brandblusser kopen om evt gemaakte fouten direct te corrigeren!!!.
Als je niet weet hoe het geheel aan te sluiten is afbranden zeker een van de mogelijkheden.
+1
Rik Engels
@blauwe tractor Ik denk dat wanneer je een kabel met een zekering er tussen rechtstreeks aansluit het veiliger is als dat je zomaar ergens stroom vandaan gaat pakken zonder dat je precies weet wat er allemaal achter zit. En bovendien neem ik aan dat er wel enige verstand van zaken is als je besluit hem zelf aan te sluiten, en is dat niet het geval geef ik jou zeker gelijk dat het niet verstandig is om zelf te doen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH CS-Serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN