Speciale 'drive-thru boerderij' in Schellinkhout: "Vlees kopen en een stukje beleving van de boerderij"

De boer uit Schellinkhout opende op Tweede Paasdag van 11.00 uur tot 15.00 uur zijn deuren. Een kwartier voor de opening stonden de eerste auto's echter al op zijn erf. "Het is net elf uur en de eerste auto's rijden al door de stal heen dus het lijkt een succes", vertelt de enthousiaste boer aan NH Nieuws.

Het is de eerste keer dat Kooijman op deze manier zijn deuren opent voor publiek. "Deze tijd zorgt ervoor dat je wel een beetje innovatief moet zijn om toch je handel te doen en je producten te kunnen verkopen. Hoe kun je mensen vlees laten kopen en ze toch een stukje beleving van de boerderij meegeven? Zo hebben we de drive-thru boerderij bedacht", aldus Kooijman.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's platteland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
1
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN