Politie is tevreden: rustig in de natuur én op de meubelboulevard

DEN HAAG (ANP) - De politie is tevreden over de wijze waarop de Nederlandse bevolking tijdens het paasweekend is omgesprongen met de coronamaatregelen. Op de meubelboulevards en in de natuur was geen sprake van drukte, al moest er wel opgeroepen worden de Bollenstreek te mijden.
 Politie is tevreden: rustig in de natuur én op de meubelboulevard (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - De politie is tevreden over de wijze waarop de Nederlandse bevolking tijdens het paasweekend is omgesprongen met de coronamaatregelen. Op de meubelboulevards en in de natuur was geen sprake van drukte, al moest er wel opgeroepen worden de Bollenstreek te mijden. Het bericht Politie is tevreden: rustig in de natuur én op de meubelboulevard verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden natuur , politie en den haag geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!