Coulance bij verlopen gewasbeschermings- of knaagdierbeheersingslicentie

Agrarisch ondernemers zouden door de coronacrisis in de knel kunnen komen met hun gewasbeschermings- of knaagdierbeheersingslicentie.

Deel dit topic Coulance bij verlopen gewasbeschermings- of knaagdierbeheersingslicentie (lto.nl)

Agrarisch ondernemers zouden door de coronacrisis in de knel kunnen komen met hun gewasbeschermings- of knaagdierbeheersingslicentie.

Nieuwsgrazer

Reacties

Weidezicht
Verlengen kan op computer via spuitlicentie.nl . Gewoon thuis alles
+5
pietjepuk
@Weidezicht rugketeltje werkt net zo goed zonder dat papiertje.
Weidezicht
@pietjepuk dat wel, maar je moet wel wat in dat keteltje doen, en dat lukt zonder pasje niet zo best.
Erco
@Weidezicht creatief zijn
Kars
@Weidezicht ja als je veel geld kwijt wilt zijn moet je dat vooral doen. Ik doe het veel minder met na afloop bier en bbq
Weidezicht
@Kars tja, kost wat maar geen middagen, of zaterdgen naar bijeenkomsten ik werk als zzp dus middagje weg kost aantal uren maal tarief, dan kost dat mij weer meer.
grondlozeboer
@Weidezicht ik ga altijd savonds, de agrifirm organiseert dat altijd, en even luisteren maar na de tijd is t best gezellig 🍻🍻
Kars
@Weidezicht ik ben ook zzp er dus voor mij geldt hetzelfde. Ik doe het bij werktuigen cooperatie. Daar is zomers en alles buiten. Gezellig en leerzamer dan naar stom diascherm uren liggen gapen.
En dat halve dagloon daar lig ik niet wakker van.
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!