Steun MOB in handhaving stikstof vliegvelden

MOB is de stichting die de PAS-wetgeving in Nederland succesvol wist aan te vechten. Nu staan we voor een nieuwe uitdaging: de Nederlandse luchthavens stoten veel te veel stikstof uit en hebben daar geen vergunning voor. We verzochten de verantwoordelijk minister Carola Schouten te handhaven op deze overtredingen, maar kregen vooralsnog nul op het rekest. Daarom willen we de zaak aan de rechter voorleggen. Voor het inhuren van goede juristen is geld nodig. Steun ons met een financiële bijdrage om Schiphol en de andere vliegvelden zich aan de wet te laten houden!

Ze zijn over de helft. Gelijke monniken gelijke kappen, Johan Vollenbroek probeert OOK de luchtvaart aan te pakken

Deel dit topic

Reacties

+1
kanniewaarzijn
Laat je niks wijsmaken!
+1
Twentsch Land
Mijn steun krijgt hij niet......zijn grootste doel is de agrarische wereld aan te pakken en hij zal daar ook gewoon mee doorgaan.
+1
casev
Deze bloedhond wil de sector die halfdood op de grond ligt nog even vol in het gezicht spugen..... wat een smeerlap, ik ben benieuwd hoeveel aanhang zo 1 nog heeft...
+1
van Ittersum
@casev tis wel grappig en tegenstrijdig. Ze vragen geld, wellicht verdiend met juist waar hun juist op tegen zijn. lijkt de Postcodeloterij wel, strijden voor een betere milieu en als mede-hoofdprijs een auto....en betaald door mensen die juist de vervuilers zijn
+1
sorry
@casev hij maakt bezwaar ... bieden ze m een zak geld en trekt die m in
+1
Koeien boertje
@casev met de boeren heeft half Nederland geen benul van, eten denken ze dat blijft wel.
Met Schiphol wel, iedereen wil vliegen voor weinig.
Ze denken dat ze meer verdienen met een goedkope vakantie dan met voedsel importeren.
+3
van Ittersum
We kunnen misschien beter de samenwerking met het hele MKB en de industrie aangaan qua stikstof(overleg). We hebben een gemeenschappelijk doel, buit dat uit en neutraliseer de verschillen of andere belangen.
Melkboer16
Vollebroek moet eerst maar eens zien dat ie de Corona overleeft net als wij!
pieta
@Melkboer16 Hij heeft in ieder geval geen overgewicht. Dat kan een voordeel zijn voor hem.
Farma_boerke
The enemy of my enemy is my friend (Sun Tzu the art of war).
Laat hem maar mooi Carola en Schiphol aanpakken, minder tijd over voor andere zaken
achterhoeker2
@Farma_boerke Je moet niet in zee gaan met die Vollenbroek en zijn MOB.
Het is een club die ondernemers chanteert.
+2
Ik snap je beweegredenen @Farma_boerke, maar laat de MOB en aanverwante organisaties hun aandacht maar verdelen over al de groepen waar zij haat voor koesteren.Dat lijkt mij het meest strategisch.

Want wat zou er gebeuren als de MOB zou winnen van Schiphol en aanverwante industrieën? Dan zou die vega-organisatie (nog) meer aanhang krijgen en dan is er nog maar één partij over in hun ogen die verdwijnen moet uit Nederland: de veehouderij. Tegenover de pers noemen zij alleen de intensieve veehouderij als slecht, maar we weten inmiddels wel dat zij met hun pesterijen tegen veehouders die vee weiden ook die sector wil verdrijven.
+1
van Ittersum
@somerled-delremos Uiteindelijk kun je stellen dat MOB gebruik maakt wat de wettelijke (bezwaar-)ruimte die onze wetten geeft. Net zoals die ondernemers juist aan de andere kant dat doen. Hoe meer ruimte of ingewikkeld je een regeling of wet maakt hoe meer ruimte voor bezwaar. Klaar als wat. Dus eenvoud...., haal misschien niet altijd het meeste rendement maar je hebt al dat gedoe er omheen ook niet. Dus wat is en blijf er onder streep meer over?

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
14
DEELNEMERS
11
WEERGAVES
0