Illustratie van: Thijs-4620

Provincies zijn nog niet klaar met uitwerken van regels voor extern salderen

Extern salderen waarbij er bijvoorbeeld stikstofruimte van agrarische bedrijven wordt gekocht om andere projecten buiten de landbouw mee te realiseren, is op dit moment nog niet mogelijk, De provincies zijn nog met elkaar in gesprek over hoe de vergunningsregels om extern salderen mogelijk te maken eruit moeten zien.

Deel dit topic

Reacties

+1
BertK
Houden zo. NH3 uit de landbouw is iets wezenlijk anders dan NOx van fossiele herkomst !!! Pensioen regel je maar op een andere manier.
Kempenaar
Gaat gewoon gebeuren, brabant is er al mee begonnen
jg
@Kempenaar Enige wat provincies willen is goedkoop N-ruimte verwerven, Brabant heeft knuppel in het hok gegooid. Alles wat bedacht wordt door provincies zal gericht zijn op minder betalen.
matt
@jg als je ziet wat ze nu allemaal uitgeven,dan hadden ze toch makkelijk
Wat vrij kunnen maken,om de boeren fatsoenlijk uit te kopen.
Als ze dan toch weg moeten.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's landbouw , salderen en regels geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN