Boeren en tuinders bezorgd over tekort aan arbeidskrachten

ZOETERMEER (ANP) - Ondernemers in de land- en tuinbouw zijn bezorgd over een dreigend tekort aan seizoensarbeiders, doorgaans mensen uit Midden- en Oost-Europa. Normaal gesproken zijn er elk jaar zo'n 170.000 arbeidsmigranten werkzaam in de Nederlandse land- en tuinbouw, maar dit jaar dreigt er volgens LTO Nederland een tekort vanwege de corona-uitbraak en beperkende maatregelen vanuit overheden. Ook in de transport en logistiek kunnen zich problemen gaan voordoen.
Het bericht Boeren en tuinders bezorgd over tekort aan arbeidskrachten verscheen eerst op Nieuws.nl.
 Boeren en tuinders bezorgd over tekort aan arbeidskrachten (nieuws.nl)

ZOETERMEER (ANP) - Ondernemers in de land- en tuinbouw zijn bezorgd over een dreigend tekort aan seizoensarbeiders, doorgaans mensen uit Midden- en Oost-Europa. Normaal gesproken zijn er elk jaar zo'n 170.000 arbeidsmigranten werkzaam in de Nederlandse land- en tuinbouw, maar dit jaar dreigt er volgens LTO Nederland een tekort vanwege de corona-uitbraak en beperkende maatregelen vanuit overheden. Ook in de transport en logistiek kunnen zich problemen gaan voordoen. Het bericht Boeren en tuinders bezorgd over tekort aan arbeidskrachten verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden transport , lto , tuinbouw en tuinders geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!