Excuses uit Brabant na ophef over opkopen stikstofrechten over provinciegrenzen

De provincie Noord-Brabant biedt excuses aan voor de onrust over het opkopen van landbouwbedrijven in Kerkwerve en andere plekken buiten de eigen provincie. Vooraf overleggen kon niet door tijdgebrek, staat in een brief van het dagelijks provinciebestuur aan Provinciale Staten.

Deel dit topic

Reacties

Pluto
Hun motivatie om het op deze wijze ten uitvoer te brengen geeft al aan dat ze al rekening hielden met ophef !.
Zwaagdijk
@Pluto het geeft aan dat het gewoon zo gaat werken. Elke boer wordt uitgekocht. Goed of kwaadschiks
Pluto
@Zwaagdijk Het gekke er van is dat boeren hun uitstoot verminderen of op bedrijf niveau de uitstoot reduceren en dat Brabant het hele boeltje oppakt en die zelfde uitstoot in Moerdijk weer vrolijk verder gaat !. Ook kan ik de uitleg dat de uitstoot die landbouw bedrijven doen het zelfde is als de industrie niet volgen . Het idee van hier een schepje minder en elders een schepje erbij is een leuk item bij Jinek maar is niet toegestaan
+1
Zwaagdijk
@Pluto dat wordt op papier wel
De praktijk. Maar ik heb liever een veehouder als een fabriek. Koeien lijkt me toch gezonder

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
5
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0