68 melkveehouders leveren melk van excellente kwaliteit

Maar liefst 68 Vlaamse melkveehouders zijn door het Melkcontrolecentrum Vlaanderen (MCC) beloond voor de uitstekende kwaliteit van de melk die ze het afgelopen jaar hebben geleverd. Dat zijn er meer dan in 2018, toen 57 landbouwers het hele jaar door melk van bovengemiddelde kwaliteit leverden. Normaal krijgt elk van de bekroonde melkveehouders een bezoek van een MCC-medewerker waarbij het diploma overhandigd wordt, maar door het coronavirus werden de oorkondes dit jaar via de post bezorgd.

Deel dit topic

Reacties

+2
puntertje
Hebben ze wel goed gekeken of er nergens een stukje landbouw plastic op het erf lag? Want in dat geval is, althans volgens Nederlandse Qlip-normen, de kwaliteit van de melk hooguit matig.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

Hebben de thema's melk , melkveehouders , vlaanderen en coronavirus geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
2
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0