Wolf laat zich zien in boomgaard



Originele beschrijving

De wolf ziet er volgens het Wolvenmeldpunt 'zeer ontspannen' uit. 🐺

Deel dit topic

Reacties

+9
gezienus
Ik zeg opruimen die dieren
Jaap40
Zeker@gezienus , dat mensen zich daar nog druk over maken. Stoppen met deze gekunstel natuur.
gezienus
Deze week 3 keer hier in de buurt . bij de laatste is zelfs een kalf uit de iglo gehaald
j h p
Wij hebben een Kangal/Turkse herder, naast lieve en eigenzinnige honden, 1 van de weinige honden die een wolf aan kan en durft.
De schapenboeren hier in de buurt zijn wel blij met de aanwezigheid van onze hond. 😬
ted9
@j h p Kan hij een wolf alleen aan of moet je dan twee van die honden hebben. Ik heb wel eens filmpje gezien tussen z n kangal maar die moest het in zijn eentje wel afleggen tegen een wolf.
Ouwe Gerrit
@j h p Zo'n hond moet je niet aan je been hebben hangen. Hoe zit dat met wolven, hangen die wel eens aan een been?? Alleen of met een groepje?
+2
Pluto
Wolf ziet er ontspannen uit ????. Ik denk bij die opmerking , hij of zij zit achterover leunend met een knalpot in de poot en in de andere een lamsboutje . En om het menselijker of zieliger te maken heten de pups straks babywolfjes .
gezienus
vorige week

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
9
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0