Boeren verdrijven



Originele beschrijving

De ene crisis is de andere niet. Nog geen maand geleden werd het nieuws nog niet beheerst door covid19, maar waren we op weg naar een economische crisis als gevolg van stikstof. Toevalligerwijs stond wel hetzelfde instituut in het middelpunt van de belangstelling, het RIVM. Boeren werden van alle kanten aangevallen, omdat ze het waagden …

Deel dit topic

Reacties

Porky
Goh, ik lees : lucht stukken schoner boven Nederland na nemen v corona maatregelen , en er werd verteld dat de veehouderij de grootste boosdoener was ,en de auto en industrie en vliegtuigen maar een fractie daar van. Maar er is gn koe of varken minder na die maatregelen, wel ligt de luchtvaart stil en rijden er minder auto,s,toch ff je praatjes bij stellen RIVM,en al dat links tuig?
kanniewaarzijn
@Porky Dat weet iedereen toch zo langzamerhand! Waarom denk je dat ze zo'n haast hebben om alles erdoor te rammen? De publieke opinie die bespeeld moest worden begint zo langzamerhand de andere kant uit te draaien.

Trouwens dit stuk is een geweldig goede samenvatting van wat die criminelen aan het doen zijn!
+1
groeier
Quote Reactie van @kanniewaarzijn:
Dat weet iedereen toch zo langzamerhand!

Had Van den Oever toch gelijk met zijn uitspraak.
pa
. Maar er is gn koe of varken minder na die maatregelen, wel ligt de luchtvaart stil en rijden er minder auto,s,toch ff je praatjes bij stellen RIVM,en al dat links tuig?
Het mesdagfods heeft toch serieus de boel nagerekend? We houden de boel in de gaten.
+4
Peterr
@pa Nagerekend met dezelfde invoerdata welke het RIVM ook in haar modellen stopt.
Evert Mouw heeft bewezen dat die invoerdata niet deugt.
Rubbish in rubbish out.
+1
verbi
@pa Te laat de spoedwet is aangenomen, alles wat we creeren gaat naar woningbouw en infra. Dus zorg dat je zo weinig mogelijk ruimte creeert want het gaat in een register waar alleen de woningbouw en infra uit mag graaien.We hebben ons laten naaien. De corona hebben ze gebruikt om dit er door te drukken we gingen nu toch niet de straat op. Wat een rotstreek van Schouten, ik heb ze altijd hoog gehad maar ben nu wel klaar met deze tante. Een wolf in schaapskleren.
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @verbi:
ik heb ze altijd hoog gehad

Meen je dat nou? Waar baseerde je dat op?
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @verbi:
ik heb ze altijd hoog gehad

Meen je dat nou? Waar baseerde je dat op?
Weidezicht
@kanniewaarzijn ab osterhaus zat gisteravond bij Op1 en die is kritisch op de aanpak van de corona crisis. Het gesprek ging op een gegeven moment over de verwachting van opnames, ic bedden enz. En dat dat met d.m.v. modellen. Hij makte daar een opmerking over in de trend van, je kan wel een model hebben, maar als je niet weet wat je daar in stopt, heb je ook niets aan de uitkomst.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
10
DEELNEMERS
7
WEERGAVES
0