Gevolgen coronamaatregelen voor recreatie

De coronacrisis en de benodigde maatregelen hebben mogelijk vervelende consequenties voor boeren en tuinders, ook voor agrarisch ondernemers met een recreatietak.

Deel dit topic

Reacties

+1
Boerin86
Wij zijn tot 1 juni dicht. Gasten krijgen netjes hun aanbetalingen terug en wij nemen aan dat er inderdaad iets met de TB gedaan gaat worden. Het is een zure appel, maar gezondheid gaat dan toch voor.
Grasbaal
Ja, hier zijn ook vrijwel alle groepsuitjes en feestjes tot 1 juni afgezegd. En deels ook die van juni. Een deel is al weer later dit jaar geboekt......
weurding
Schijnt dat hier nog al heel wat zuiderlingen toch vakantie vieren in huisjes op diverse parken mijn vrouw werkt in bakkerij op vrijdagmiddag en die zei dat
gezienus
@weurding je kunt natuurlijk in drenthe in . Quarantäne ?
George
Quote Reactie van @gezienus:
je kunt natuurlijk in drenthe in . Quarantäne ?


Onder een hunebed?
+1
vaak
@weurding Klopt, wij zijn als Brabander in Drenthe. Veilig.
+1
George
Quote Reactie van @vaak:
Klopt, wij zijn als Brabander in Drenthe. Veilig.


Je bent wel een man van uitersten , zo wil je nog naar Egypte om vervolgens in het veilige Drenthe te schuilen. 😂

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0