Ziekteverzuim bij NVWA verdubbeld: minder werkzaamheden uitgevoerd

De NVWA richt zich tijdens de coronacrisis meer op keuringswerkzaamheden in slachterijen en minder op ‘tactische toezichtswerkzaamheden’. Het ziekteverzuim bij de NVWA is de laatste weken verdubbeld. Werkzaamheden worden daarom afgeschaald.

Deel dit topic

Reacties

diekman
Met zulke mensen kun je de oorlog mee winnen pff.
+1
van Ittersum
@diekman een beetje relativeren graag(!). Als er gezinsleden van hun ziek zijn of kenmerken van ziek zijn hebben worden ze geacht conform de corona voorschriften zich ook ziek te melden. Dus grote kans dat daar een groot deel inzit. Geldt voor elke burger
diekman
@van Ittersum Wij zorgen ook dat de boel netjes draaiend hou. Tuurlijk als er echt zieke mensen zijn dan is het een ander verhaal.
+1
van Ittersum
@diekman maar u las de rode lap woord NVWA?😉
diekman
@van Ittersum precies zegt wat over de organisatie het kan allemaal veel boervriendelijker
+3
demelkboer
NVWA is dus geen cruciale beroepsgroep. Maar dat wisten wij al wel
+2
matt
Als je nix doet kun je gerust de helft minder doen,valt niemand op 😀)

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0