Twist en lock voerhek van Gea

Zijn er mensen die ervaring hebben met het twist en lock voerhek van Gea? Hoe bevalt het?

Deel dit topic

Reacties

+1
cjw73
Bar slecht na 5 jaar. Geen andere woorden voor. Gebeurt regelmatig dat er 1 koe vast staat zonder dat ik iets gedaan heb.
Herbert
@cjw73 ik heb andere hekken maar ook wel eens zoiets gehad. Kijk de afstelling van de grote hendel om alles vast te zetten eens na als dat mogelijk is.
cjw73
@Herbert ze hebben hier als van alles nagekeken. Maar het veranderd niks.
Jean-PierreK
Matig, toen ons Brouwers voerhek na enkele jaren al uit elkaar viel door productiefout (slechte lassen) kwamen we bij nieuwe eigenaar GEA terecht. Twist en lock was het enige passende veiligheidsvoerhek. We gebruiken het individueel vastzetten zelden. En als we het wel gebruiken wil is het soms een puzzel om het weer goed ontgrendeld te krijgen - > gebruiken de functie nog minder.
Marie
Hier nu ook brouwers word ons nu twist en lock aan geboden
bdf
Hangt hier nu c 6 jaar en bevalt super. Met name het individueel vastzetten vind ik erg praktisch en gemakkelijk. Koeien gaan gemakkelijk het voerhek in en zeker jonge dieren hebben, bij verstoten door oudere koeien aan de onderkant indien dieren niet vaststaan zelfs nog een soort van escape. Heb er schik mee.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
7
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0