Olifantsgras, een streekproduct uit Nederland

Tholen - Karton lijkt het helemaal te worden in de komende jaren als het gaat om verpakkingen. Het heeft de naam om duurzaam te zijn en tegelijkertijd straalt het exclusiviteit uit op AGF-verpakkingen. Vooral de kleur van het onbewerkte karton lijkt het goed te doen in de sector.
De tomatenbakjes van Olifantsgras…
 Olifantsgras, een streekproduct uit Nederland (groentennieuws.nl)

Tholen - Karton lijkt het helemaal te worden in de komende jaren als het gaat om verpakkingen. Het heeft de naam om duurzaam te zijn en tegelijkertijd straalt het exclusiviteit uit op AGF-verpakkingen. Vooral de kleur van het onbewerkte karton lijkt het goed te doen in de sector. De tomatenbakjes van Olifantsgras…

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden kleur , duurzaam en streekproduct geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!