100 kilometer-maatregel: provincie verwacht dat 'groot deel' woningbouw nu door kan gaan

Een 'groot deel' van de woningbouwprojecten in Overijssel kan doorgaan dankzij de nieuwe maximumsnelheid van honderd kilometer per uur. Dat verwacht de provincie Overijssel.

Deel dit topic 100 kilometer-maatregel: provincie verwacht dat 'groot deel' woningbouw nu door kan gaan (rtvoost.nl)

Een 'groot deel' van de woningbouwprojecten in Overijssel kan doorgaan dankzij de nieuwe maximumsnelheid van honderd kilometer per uur. Dat verwacht de provincie Overijssel.

Nieuwsgrazer

Reacties

+4
spotmelker
Verkeersafname door Corona-virus geeft bouw jaren stikstof. Die 100 km maatregel helpt geen ruk.
weurding
@spotmelker we komen er nu achter dat leven ook zonder vliegverkeer doorgaat, echter het geld gaat wel weer regeren straks
matt
@weurding dat weet ik zo net nog niet,het zal toch wel ter discussie gesteld
Worden.
Dat met al dat overbodig vliegverkeer,ziektes In no time de wereld overgaan.

Ik schat in dat dat minder word.
@spotmelker ONVOORSTELBAAR wat er nu gebeurt, rutte en consorten moeten een trap in de kloten hebben !!!!!!!
+1
weurding
@Detukkeroettwente meende dat ze die niet hadden🙄
Zwaagdijk
@Detukkeroettwente ze hebben niks met je nodig. Het land moet kapot schreef je een tijd terug. Had niet verwacht dat het zo snel ging
@Zwaagdijk Klopt , nu gaat het HELE financiele nog in elkaar storten, en stort heel europa in armoede, en de hele wereld. En men blijft afrikanen ,Marokanen importeren en met welk doel ??? Een burgeroorlog uitlokken ???
Zwaagdijk
@Detukkeroettwente dat mag je alleen denken..
+1
Pluto
Eerst moet de natuur zichtbaar herstel vertonen dan wel geen achteruitgang !. DAN PAS mag er weer gebouwd worden ,zo luide de uitspraak van de RVS .
+6
Kars
We rijden paar dagen 100km per uur en ineens mogen we bouwen. Wat een gigantisch kleuterachtig,zielig, geneuzel. Dat mensen die zich daar mee bezig houden zich serieus nemen. Daarbij eerst herstel natuur dan pas bouwen. Mja wat is herstel???. Gekke idealistische maak natuur die nooit heeft bestaan. Behalve in sprookjesboeken
kanniewaarzijn
Quote Reactie van @Kars:
kleuterachtig,zielig, geneuzel. Dat mensen die zich daar mee bezig houden zich serieus nemen.

Dat geldt helaas niet alleen voor dit onderwerp...
« Terug naar discussielijst

Deze site mist jouw kennis en inzicht

Hebben de trefwoorden platteland en overijssel geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!