Goedemorgen. Nog 69 dagen tot 1 juni

Samen tegen Corona




Goedemorgen allemaal. Nederland is weer een beetje op slotter en Nederland blijft een beetje op slotter tot 1 juni. Dat is over 69 dagen. Tot die tijd zijn alle leuke dingen afgelast en ook een paar vervelende dingen, zoals naar de kapper gaan en vertellen over uw vakantie die niet door is gegaan vanwege corona. Onze gedachten gaan deze dagen in het bijzonder uit naar alle mensen die wel eens een wipje buiten de deur maken en nu echt hele gekke smoezen moeten gaan verzinnen om hun partners om de tuin te leiden. Tegen hen, en tegen de rest van Nederland, willen we alleen maar zeggen: vergeet niet af en toe een frisse neus te halen. Good luck makkers.
 Goedemorgen. Nog 69 dagen tot 1 juni (geenstijl.nl)

Samen tegen Corona Goedemorgen allemaal. Nederland is weer een beetje op slotter en Nederland blijft een beetje op slotter tot 1 juni. Dat is over 69 dagen. Tot die tijd zijn alle leuke dingen afgelast en ook een paar vervelende dingen, zoals naar de kapper gaan en vertellen over uw vakantie die niet door is gegaan vanwege corona. Onze gedachten gaan deze dagen in het bijzonder uit naar alle mensen die wel eens een wipje buiten de deur maken en nu echt hele gekke smoezen moeten gaan verzinnen om hun partners om de tuin te leiden. Tegen hen, en tegen de rest van Nederland, willen we alleen maar zeggen: vergeet niet af en toe een frisse neus te halen. Good luck makkers.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden neus , vakantie en covid-19 geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!