Gecombineerde opgave

Deze ook maar weer uitstellen dan?

Deel dit topic

Reacties

de Haas
Waarom? Je kan nu lekker een uurtje ermee bezig zonder onderbroken te worden.
Noorderling
Uitstel zou mooi zijn om te anticiperen op wel of geen derogatie, verder is het niet zo spannend en kun je het zelf ook wel.
George
Hier vorige week al ingevuld. Vandaag mijn grasland gezodebemest en afgelopen zaterdag KAS gestrooid. Ze hebben het altijd over vroeg bemesten maar dat is dit jaar door nattigheid redelijk laat gebeurd . Maar toch staat er al prachtig gras , jammer dat het nu zo koud is met die schrale ijzige oostenwind. Maar dat vroeg bemesten is dus ook onzin , nu spoelt er niks meer uit , temperatuur omhoog en we krijgen een machtige eerste snede.
Noorderling
@Georgewat twee week geleden bemest is, is toch al duidelijk groener. Droge grond is warme grond, zon heeft al wel kracht. Denk dat het qua groeiremming nu wel mee valt.
+2
George
Quote Reactie van @Noorderling:
wat twee week geleden bemest is, is toch al duidelijk groener. Droge grond is warme grond, zo'n heeft al wel kracht. Denk dat het qua groeiremming nu wel mee valt.


Hier kon ik 2 weken geleden niet mesten vanwege nattigheid , nu ging het mooi en groener als groen kan het niet worden. Het staat al fantastisch hier zonder dat er mest op lag.



Erco
@George das inderdaad al lang zat om te bemesten. Heb n perceeltje daar ging al geen mest meer op
George
@Erco
Dit is eind oktober de laatste keer gemaaid . Dus ik vind dat er al veel gras stond na de extreem natte periode en zonder vroege bemesting.
Erco
@George wat bij mij te lang is daar is niet nageweid met schapen, pacht ik van mijn bollenboer. Rest heeft nog even schapen overheen gehad.
klant
@George een imitatie deutz
vedder
Ik heb Teamviewer geïnstalleerd en met de adviseur op afstand de boel ingevuld. Ik doe het voor de zekerheid altijd graag ff samen.
cjw73
@vedder doe het al sinds jaar en dag zelf dus zal nu ook wel lukken. Maar moet eerst nog even wachten want weet nog niet hoe alles komt qua percelen en ruil land.
spotmelker
@cjw73 hier idem, en als alles nog niet klopt kun je na de deadline nog herstellen.

« Terug naar discussielijst

Deel ook jouw kennis en inzicht

De melkveehouderij staat bol van de ontwikkelingen. Elke dag worden er tientallen nieuwsberichten besproken en kennis gedeeld. Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de melkveehouderij kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!

REACTIES
13
DEELNEMERS
8
WEERGAVES
0